Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tirarira

cos szalonego...

Polecane posty

Gość tirarira

napiszcie co wy robicie lub kiedys zrobilyscie ze swoim chlopakiem takiego 'szalonego', 'zwariowanego'..osttanio mam wrazenie ze nasz zwiazek robi sie troche nudny i chce go troche urozmaicic....chodzi mi o jakies takie fajne sposoby na spedzanie czasu..zeby bylo ciekawe i smiesznie :D czekam na jakies propozycje :D

przetargalismy z pola snop siana o wys 2metrow i ustawilismy na srodku jezdni. co najlepsze, rano zniknal, a zajmowal cala ulice:D

Gość tirarira
to z tym snopem siana niezle :P tylko ja w meiscie mieszkam..ale na dzialke jedziemy to na typowa wies :P wiec moze jesienia cos takiego wykombinujemy :p

to sie schlejcie i turlajcie po rynku/parku:P mnie tak moj wyturlal kiedys na rynku w trawie ok 10rano (wracalismy z imprezy) nie dosc ze cala w gownach wrocilam, bo psy tam sie zalatwiaja, to pol masta miesiac gadalo:D

Gość dzonaea
moj mis ogladał mecz hym.... wziełam z jego półki ulubione koszulke lubego( z logo klubu, ktoremu kibicuje) właczyłam rickiego martina i tą piosenke co w tytule jest la vi la vid loca( czy jakos tak) i zatańczyłam przed nim taniec- polamaniec.Zero przemyslania, zero seksapilu zatanczyłam jak dziecko.efekt- 1 h smiechu.

Gość tirarira
nie no az tak to bym sie chyba nie poswiecila:P chodzi mi tez o jakies spontaiczne sytuacje:D typu ze sobie idziemy do sklepu i czasami sa np.jakies klocki dla dzieci..to bysmy mogli z nich cos sobie ulozyc, zeby bylo smiesznie :P i fotki jakies porobic :P

Gość dzonaea
moze wyscigi w wozkach sklepowych...? ja czasem chowam sie pomiedzy wieszakami i szepce do ogladajcych... kup mnie!kup mnie!

Gość dzonaea
albo przebieramy sie w rożne, dzienw rzeczy i robimy sobie fotki w przymierzalini.....

Gość tirarira
z tego z wieszakami to nie moge:P

Gość tirarira
podnosze