Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rdyha

gdzie znajde takie kiecki? i czy wypada taka aa wesele?

Polecane posty

Gość w sina dal
na pewno nie wypada na wesel !!!

Gość rdyha
hm, ale mnie sie cholernie podoba ta z 2 linku :( i wlasnie w takiej chcialabym isc (wesele w czerwcu) no ale nie pasuje bo wzorzysta, czy ze material zly?

Gość rdyha
no ale mnie sie nic nie podoba, wszedzie pisza ze na wesele to nie an wieczorowo to juz sama nie wiem :o

Gość joojjjj
wy chyba niebyliście w duzych miastach w sklepach firmowych jakie są kiecki!! już nichodzi się na wesela w eleganckich powłóczystych długich gorsetowych sukniach chyba że na wsi gdzieś - ja osobiście nielubie asymetrii ale na wesele jak najbardziej te sa ok!! ludzie apeluje żebyście odeszli od tej klasycznej nudnej czerni!!jest wiosna, czerwiec to już lato - ciepło - jeżeli Ci się podoba to kupuj a niepatrz na opinie moherowych tradycjonalistek ;)

Gość manitu_
ja mam taka jak ta pierwsza, tylko w innym kolorze (czarno-biala) i bylam w niej na weselu=)

Gość rdyha
widze ze jednak innym sie podoba :) i tak ja zamowie, nie na wesele bo raczej jakosciowo bedzie srednia, ale w sklepach markowych poszukam czegos w podobie :) ogolnie ta druga podoba mi sie bo jest taka kolorowa a mnie juz znudzily sie jednokolorowe eoleganckie kiecki :D

Gość KamaONA
Satynke to lubię ale te kolory....bija po oczach:)pstrokate takie:)mnie się nie podobają:)

byłam niedawno na weselu i kilka dziewczyn miało takie sukienki, sądze że wypada tym bardziej że jest lato. teraz juz wychodzą z mody na wesele długie cięzkie suknie a właśnie modne sa krótkie zwiewne sukienki

Gość zezowata jędza
a mi sie podoba to w stylu tej pierwszej ale ta druga tez nie jest zła szkoda ze asymetryczna

Gość hania1234
tez jestem za :) druga faktycznie fajna, ja nie przepadam za asymetrią ale jeśli Ty będziesz dobrze się w nich czuła to śmiało wybieraj. na wesele latem na pewno wypada w takich iść

Gość gwiazdeczka 555
ta pierwsza jest super