Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusiaaaa

pre-test

Polecane posty

Gość pusiaaaa

Witam.Mam pytanie mam nadzieje ze ktoś bedzie mógł mi pomoc.Zrobiłam dzisiaj rano test pre-test mianowicie mówiąc i wynik był pozytywny.Ztym ze druga linia była słabo widoczna.Wieczorem zrobiłam drugi pierwszy raz o nim słyszalam wprawdzie nazywa sie mediq i wyszedł negatywny...I teraz juz nic nie wiem w co mam bardziej wierzyc??Prosze pomozcie bo nie moge sobie poradzic zta niepewnością:(

zrób rano, jesli to wczesna ciąża to wieczorem jest za mało hormonu w moczu i nie wykaże ciąży. rano z pierwszego siku, drugi strumień :P

Gość pusiaaaa
Dziękuje za odpowiedz, już kupiłam kolejny pre-test rano zrobię i zobacze co wyjdzie...ale czy pre-test moze sie tak mylić??Czy mam wierzyć nawet wta bardzo słabą drugą linię??

pretest raczej się nie myli :) to jeden z lepszych testów :) ja swoją córę \"wytestowałam\" też na preteście :D

Gość pusiaaaa
Nie ukrywam że chce byc mama wiec zalezy mi na wiarygodnym wyniku...martwi mnie tylko ta słaba druga linia czy to możliwe że jestem w ciązy skoro była tak słabo widoczna??

nawet słabo widoczna linia oznacza ciążę. mysle ze mozesz byc spokojna, dla pewnosci zrób rano :) i pochwal się :D

Gość pusiaaaa
Ok dziekuje slicznie za odpowiedz jestem Ci bardzo wdzięczna napewno jutro napisze co i jak.Jak znowu nie bede wiedziała co i jak to ide do lekarza nie ma lepszego rozwiazania chyba:)Dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam:)

Gość pusiaaaa
A czy pole do drugiej linii tez powinno miec delikatne zabarwienie??Wty tescie.Przepraszam ze męcze:)

kurde już nie pamiętam szczerze mówiąc, ostatnio testowałam 31 marca 2008 :D moze ktos inny pomoze :)

Gość pusiaaaa
Ok dziękuje rano sie okaże co i jak napewno sie odezwe.Pozdrawiam

Gość joojjjj
najlepiej jakbys miała rano dwa testy z róznych firm i zrobiła razem - ale jak masz jakiwś wątpliwości to nieidź do lekarza bo on przed 6 - 8tyg i tak ci nic niepowie i każe przyjśc za dwa tygodnie ale koniecznie idź na bete z krwi - kosztuje jakieś 15 - 30zł, normlanie w labolatorium bez skierowania, wynik nawet po 4 godzinach jest i 100% wiarygodny aa i niemusisz być na cczo !!