Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynaaaa123

Zmiana koloru włosów...

Polecane posty

Gość Justynaaaa123

Jakiś czas temu zafarbowałam sobie włosy farbą LOREAL 'Casting'. Kolor niby zmywalny do 28 myć. Wyszły mi prawie kruczo-czarne włosy. Bardzo mi się nie podobają, a na dodatek ten kolor nie chce zejść ;/ Marzy mi się blond :( Byłam u fryzjerki i powiedziała, że teraz rozjaśnianie i farbowanie na blond nie wchodzi w grę bo mi żółte wyjdą. Może ktoś wie w jaki sposób mogę się pozbyć aktualnego koloru i uzyskać ładny blond, albo przynajmniej wrócić do poprzedniego koloru (średni brąz)?

Gość na dwoje babka wróżyła
skoro fryzjerka Ci to odradza to sądzisz że wiskowi głupcy doradzą lepiej ? ja radzę przeczekać lato w obecnym kolorze, stosować szmpon przeciwłupieżowy (zdejmuje kolor), płukanki z wodą z sokiem z cytryny a jesienią zacząć od wprowadzaniu jaśniejszych pasemek

Gość na dwoje babka wróżyła
Jelsi pasemka jesienią wyjdą w paskudnym kolorze zawsze możesz je zamskować je jakąś płukanką czy szamponem koloryzującym a jak teraz całą głowę zrobisz dekoloryzatorem czy innym rozjaśniaczem to nie dość że grozi Ci "kurczak" lub "marchewa" to jeszcze możesz zupełnie spalić włosy... nie wiem czy warto, bo co z tego że będziesz miała blond jak włosy będą pokruszone, połamane i o konsystencji siana