Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radzi

LIŚĆ OLIWNY - czy ktoś stosował i zna działanie i dawkowanie ???

Polecane posty

Gość Radzi

Proszę o pomoc w stosowaniu liśćia oliwnego do walki z paciorkowcem. Czy to wogóle pomaga do walki z tym paskudztwem ??? Dzisiaj się dowiedziałem o tym paskudztwie w moim organizmie w migdałkach i przewertowałem 3 / 4 netu w poszukiwaniu pomocy. Proszę o pomoc w tym temacie.

Gość sowusia1
ja wyleczyłam liściem oliwnym gronkowca złocistego, miałam go w gardle. brałam liść 2xdziennie po jednej tabletce, 3-4 opakowania :-)

Gość aaa-nka
ja kupowałam Liścia oliwnego na allegro po 36 zł - opłaca się kupić min. 3 opakowania - oraz wpłacić z góry na konto (firma Relax ) - koleżanka kupowała w sklepie zielarskim po 47,-zł Przez pierwsze kilka dni należy zażywać 3x dziennie po 2 kapsułki - później 2x dz. po 1 - jeżeli wystąpią dolegliwości żołądkowe należy przyjmować probiotyki jak przy antybiotyku lub pić kefir.

Gość grabarka
sowusia, to dziwne,że wyleczyłaś gronkowca???? czytam,że jego sie nigdy nie zlikwiduje, jedynie może być uśpiony ...i znów wraca

Gość grabarka
a ten liść to mniej więcej tak działą jak rumianek... ale wiara czyni cuda!

Gość radzi
dzięki baardzo...ale wiecie co ??? widzę, że są różne opinie na ten temat - i jaką decyzję podjąć ??? tak samo z dawkowaniem...różne opcje. no cóż trzeba zdać się chyba na własny instynkt. ale dzięki bardzo

Gość marcjankoowa
Jesli ktos teraz zaczyna taka własnie kurację to spokojnie moze teraz zapoznać sie z takimi informacjami na temat liścia oliwnego http://www.lepszylek.pl/czytelnia/artykul/730,lisc-oliwny-dzialanie-przeciwgrzybicze-i-przeciwnowotworowe