Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziuuuuuśśśśśśśśśś

ZWIĄZEK MOJEGO EKS Z SIOSTRĄ PRZYJACIÓŁKI!!!!!!!!1

Polecane posty

nie weim co zrobić, siostra mojej przyjaciółki spotyka się z moim byłym... ona jest dobrą i sympatyczną dziewczyną on- margines społeczny. Nie wiem co robić, jak z nią pogadać żeby dała sobie spokuj zanim wciągnie ją w swoje głupie gierki. Mnie bił i niepozwalał od siebie odejść. jak odeszłam nękał mnie w pracy, w domu.... w końcu się przeprowadziłam na drugi koniec polski... a teraz zaczyna z Eweliną- jak mam jej powiedzieć żeby się nieobraziła na mnieżeby dała sobie spokuj??? dodam ze nie jesteśmy razem 7 lat a ja mam męża z którym jestem bardzo szczęśliwa....

Gość Mid Rid
a jak ty sie z n im spotykalas? Zrobi jej dzidziusia znam to, tak to jest z "dobrymi" dziewczynami, ciurlac sie chca

ja poznałam go na basenie, byłam ratowniczką i tak w sumie po 2mcach znajomości zaczął nmie napastować

Gość Mid Rid
Ale piszesz ze to woj eks, to jak? Beda mieli dziecko i koniec, trzeba bylo wczesniej myslec o tym a nie post factum, nie psuj im przyjemnosci bo cie kolezanka znienawidzi, musi sama sie przekonac, ak to wieczy nie beda szczesliwi

podnoszę

upup

Gość cygnaka prawde ci powie
skoro to siostra twojej przyjaciolki to przyjaciolka chyba wie, co z niego za ziolko? a jesli nie, to ja poinformuj. i tyle. wiecej nic zrobic nie mozesz. znajac zycie dziewczyna i tak nie uwierzy i bedzie musiala przekonac sie na wlasnej skorze. ale to juz nie twoj problem. nia angazuj sie zbytnio bo tylko oberwiesz.

Gość bezedury nie umie czytać

Gość choholudek
daj im spokój. Miej honor. Teraz to jest ich życie i ich sprawa, nie Twoja. Zostaw ich w spokoju, niech sobie układają życie po swojemu. A skąd wiesz? może akurat będą ze sobą bardzo szczęśliwi ? to że Wam się nie udało, to nie znaczy, że im się też nie uda.... TYPOWY PIES OGRODNIKA!!!

Gość kjbjkjknjkn
Powiedz przyjaciolce co i jak a co ona zrobi to juz jej sprawa.