Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksionaa

co na DZIURY I DOLKI i po tradziku???

Polecane posty

Gość zakompleksionaa

prosze napiszcie, co pomoze na dziury po tradziku i ospie. jakie kremy, masci lub jakie zabiegi kosmetyczne?? podzielie sie opiniami i doswiadczeniami! pozdrawiam serdecznie

Gość podnoszeeeee
doradzcie mi cos, prosze!

Gość camember
u dermatologa jest zabieg peelingu laserowego, najlepiej wybierz sie i popytaj dokladnie

zabieg kwasami AHA i polski peeling ziolowy jest sa one bardzo glebokie, popieram to wlasnymi doswiadczeniami i bardzo wyplycil mi blizny ten peeling i poprawilam to kilkoma zabiegami aha i naprawde super. Tylko te zabiegi nie nadaja sie na teraz, najlepiej pozna jesien, zima i wczesna wiosna kiedy slonca jesczez tak nie ma.

Wydaje mi się, że dobrym pomysłem na rozwiązanie Twoich problemów mógłby być peeling kawitacyjny czyli oczyszczenie i wygładzenie skóry twarzy przy pomocy utradźwięków. Więcej o zabiegu można przeczytać tutaj: http://www.afrodytaspa.pl/spa-and-wellnes/pielegnacja-twarzy/zabiegi-oczyszczajaco-przeciwzapalne/peeling-kawitacyjny/31 Całość daje dobre rezultaty a co najważniejsze jest też całkowicie bezbolesna.

Gość gość
peelingi ziołowe, ja robiiłam Jadwige i jestem mega zadowolona, ale potrzeba kilku zabiegów, przebarwienia natychmiast znikają, dziurki dłużej