Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna asia

niech mi ktos doradzi

Polecane posty

Gość smutna asia

3 lata temu rozstałam sie z kims kogo bardzo kochalam pozniej nigdy nie umialam sie zaangazowac co ktos chcial ze mna byc ja poprpstu nie mogłam :( ciagle kochalam exa i nie chcialam byc z kims i go wykorzystac by zapomniec ... i pojawil sie 3 miesiace temu ten ktos odrazu zadziałała ta cudowna chemia :( on sie dosc szybko zaanagowal szybciej niz ja ale mi sie udało wkoncu udało !! i co iiii strace go ;( ale tak bardzo nie chce jest idealny traktuje mnie jak najwazniejsza osobe ale ma jedna jedyna bardzo wazna wade pali jakies swinstwo nie wiem dokladnie co to jest :( ale ktos to wyczul ktos kto sie na tym zna to chyba marichuana nie mam pewnosci na 100 % czy to pali ale na 99 % nie wiem co robic tak mi zalezy na nim ale nie moge byc z kims kto jest od tego uzalezniony :( on nawet nie wie ze mam takie wrazenie pogadam z nim ale nie wiem czy uda mi sie to zwalczyc słyszałam ze z tego sie nie wychodzi ..... przepraszam ze tak długo krócej nie umiałam :(

Gość madziuuuuuśśśśśśśśśś
może chłopak zapalił żeby sie odstresować..... od razu musisz go przez to stracić? jakaś guwniara jesteś?

Gość smutna asia
nie jestem gowniara ma problemy to fakt chcialam sie kogos doradzic czy zna przypadki ze ktos z tego wyszedl to wszystko :(

Gość Mid Rid
postaw mu warunki i koniec i jak bedzie cie oszukiwal to na pierwszy raz do widzniea bez zadnego excuse

Gość smutna asia
tak czesto powtarza ze mu na mnie zalezy i wogole gdyby nie to byloby idealnie......

Gość ekhart
ile ma lat?gówniarze raczej tego ne pala juz

Gość smutna asia
22 :( myslisz ze da rade z tego wyjsc?

Gość 12v 312v
Nie wychodzi się? Ludzie, przejaskrawiacie trochę, żeby z marihuany "wychodzić". Znam sporo ludzi, co popalają trawkę... żadna z tych osób nie jest uzależnion a... mogą nic nie palić przez 2 miesiące i nic im się nie dzieje. Dziewczyno - pogadaj o tym ze swoim facetem, na forum płaczem niczego nie rozwiążesz. Nie dziwię się, że nie chcesz, aby palił...

mój kuzyn ma 23 i jarał i brał juz nawet "bielinka" w domu robionego . . teraz od 1 roku jest czysty . z tego sie wychodzi , czy on wie .że wiesz? czy juz z nim o tym rozmawiałas ,? jak zareagował na rozmowe , wypierał sie ,czy tłumaczył ? .

Gość smutna asia
on ma problemy w domu iiii kiedys jakis miesiac temu zaczol temat ze kiedys sprbowal i ze gdybym byla z nim nie robilby tego ze nie musi tego robic ale pare dni temu ktos to od niego wyczul ja nie znamtego zapachu chcez nim pogadac ale nie wiem jak juz nie mam sil :( przeciez teraz z nim jestem a on to nadal robi !

Gość umbaumba
ty masz 22 lata czy on? jesli on to ile ty jesli ty to ile on

Gość bylaaa
po1. jak dlugo pali po2. co mówi na ten temat czemu pali po3. co jaki czas pali po4. czy sama palisz jeszcze dużo pytań ale narazie to tyle... ja własnie rozstałam się z chłopakiem uzależnionym z którym gdy zaczynałam być twierdził ze wcale nic mu nie jest i pali bo ( i tutaj miliardy roznych powodów i okazji) ale w koncu zakończyło sie to tak jak sie zakonczylo... z mojego doswiadczenia nie ma co panikować ale lepiej upewnic sie odrazu niz wmawiać sobie ze wszytko gra, nie ma zadnego problemu i wszystko jakoś będzie bo ludzie sa rozni i na niektórych to nie ma żadnego wpływu a niektorzy sobie porostu z tym nie radzą.

Gość ale i co z tego
da sie przestac palic tylko trzeba chciec:-) albo miec dla kogo:-)

Gość siweczek88
oj... nawet nie wiesz jak bardzo cie rozumiem.. mam to samo ze swoim chlopakiem... jestesmy ze soba 4 miesiace... kiedy dowiedzialam sie ze pali robil to raz na jakis czas(mowil ze nie musi palic, ze tak tylko od czasu do czasu se zapali, ale nie musi....), potem palil coraz czesciej... powiedzialam mu zeby wybieral albo ja albo ziolo. nie umial wybrac..mowil ze on jest uzalezniony i ze milosc i palenie to zupelnie cos innego i mam sie tym nie martwic (ta jasne) w koncu ograniczyl i palil raz w miesiacu (szkoda tylko ze ten jeden miesiac wytrzymal) potem zaczelo sie coraz czesciej. Raz na tydzien, trzy razy, az w koncu zaczal palic codziennie! Kiedys bylismy kochajaca sie para ktora poza soba nie widziala nic innego, gdy sie spotykalismy bylismy w sobie zatraceni na maxa. Próbowalam na rozne sposoby pomoc mu i sprawic zeby z tym skonczyl, ale wiadomo najpierw to on musi chciec, ale on to lubił (i lubi). Zaczelo sie miedzy nami robic coraz gorzej i gorzej.. Niedawno mi powiedzial ze zamiast odciagnac go od nalogu odciagnelam go od siebie, do tego dodal ze nie wie czy mnie kocha... Cios w chu.. Tak go kochalam (i nadal kocham)a on mi takie cos... Zeby ktos zerwal z tym nalogiem, najpierw musi tego chciec...No a wiadomo, przewaznie jest tak, ze jak ktos pali to to lubi, a jak cos lubi to nie chce przestac tego robic... NIESTETY ;(