Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie się czuję z tym

zaczynam bać się szefa...

Polecane posty

jestem sekretarką 3 facetów. wszyscy sa bardzo mili kolturalni i takie tam... ja jestem dziewczyną przeciętnej urody, ale jestem lubiana;) charakter mam podobno dobry;) ostatnio zauważyłam ze jeden z szefów inaczej na mnei patrzy:( uśmiecha się tak jak nie powinien. ma żonę, ma dzieci w moim wieku:o jest bardzo przystojnym facetem, i nie wygląda na swój wiek.. dzieiaj jak się dowiedział ze oblałam prawko chciał mnei przytulic, ale stanełam tak ze nie miał możliwości:o kurcze a jak posunie sie dalej??:o

Gość Tony jest wielki
niech Twój chłopak do Ciebie wpadnie do pracy. A Ty pilnuj się by nie dawać sygnałów , które mogą być odebrane dwuznacznie (także z ubiorem sie pilnuj)

*kulturalni oczywiście (rano jest) ;P

Gość ale sie czepiacie
tez tak miałam...mam chłopaka, planujemy slub, po studiach zmieniłam prace, nie mogłam długo nic znalezc w zawodzie wiec poszłam na sekterarke za pensje na poczatek 1500 netto, cieszyłam sie bo slub niedługo a kasa potrzebna. Tez nie jestem jakas super ładna, mam 26 lat , jedyny mój atut to fajny biust no i szef zaczał sie przygladac, on 43 lata, zona 2 dzieci ....sytuacja głupia bo ie chciałam stracic pracy ale robił sie nachalny i mówił ze jak chce podwyzke to zebym z nim na kolecje poszła....po miesiacu sie zwolniłam i wszystko powiedziałam chłopakowi, bałam sie ze i on nie zrozumie , ze bedzie myslał ze go zdradziłam ale na szczescie mam normalnego chłopaka. Teraz pracuje za mniej ale wsrod samych bab w sądzie ;)

mój chłopak czesto do mnie wpada:) był nawet ze mną na wyjeździe w pracy:) staram się nie dawać sygnałów, ale wiadomo ze różni ludzie różnie odbierają pewne gesty. moje stanowisko wymaga odpowiedniego ubioru, interesanci nie widzą jako pierwszą, jestem wizytówką firmy. ni emoge sie ubierać jak zakonnica:o a kiedy tylko zakladam kieckę to zaraz są komentarze...

on raczej będzie się bał złożyć mitaka propozycję, nawet nie moze, o nie od niego zalezą moje zarobki. nie jest długo na tym stanowisku, ale gdyby wyskoczył z takim tekstem, zapewniam ze usłyszelibyście o mnie w TV;)

Gość DR PSYCHOL
chyba jak by byla za niska tak podwyzszka

tez byłam sekretarką 3 facetów, mozesz powiedziec jakie to miasto?

Gość wiadać widać
widać, że szef cię kręci. wyrucha cie jak się postara, ot cała filozofia.

uuu.. jak ja nie cierpie takich, bedzie sie to gapil, usmiechalo i prowokowalo "rozne" sytuacje, zonaty, dzieciaty i szuka rozrywek na boku. :O Mialam wlasnie dzisiaj taka sytuacje, moze to nie moj szef i w ogole faceta pierwszy raz na oczy widzialam, ale sytuacja - sytuacja.. Sprzedaje samochod i przyjechal koles go ogladac, a bardziej byl zainteresowany mna, niz autem. Komplementy, podkrecanie, ogolnie porazka. Splawilam dziada szybko!!