Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaaaaaaaaaa

czy facet ktoremu podoba sie dziewczyna moze jej nie poderwac?

Polecane posty

np widzisz ze sie na ciebie patrzy tak jakos inaczej ukradkiem zerka wypytuje kolezanke o ciebie mowi jej ze mu sie podobasz ale nic wiecej...

nie am odwagi do ciebie podejść - poprostu za mało wypił;) ale kiedyś weźmie się do kupy wypije ppółliterka i do Ciebie zagada;)

Gość kihfoaihaeffg
Myślę, że tak, bo ja miałam mnóstwo takich sytuacji. Ukradkowe spojrzenia, uśmiech, czasem nawet podpytał o mnie koleżankę i na tym się skończyło ;)

nieśmialy jest i tyle -boi się ż ezrobi z siebei ofermę - wiec zmaiast kobitki gdybac sami do takich zagadajcie;)

wiesz ja sama nie wiem co myslec bo umowil sie z moja wspollokatorka raz...i niby po co? umowil sie z nia i powiedzial jej 'wez ze soba kolezanki" yyy nie wiem co to za podchody facet ma 22 lata

coś podejrzana ta nieśmiałość, na ciebie zerka i się czai, a z koleżanką gadkę sobie strzela. Po prostu jest facetem typu czajnik , czai się , czai i dostaje po jajach, bo jest durny. Do odważnych świat należy, a nie do czajników

Gość zabeczkaaaaaa
ja mialam podobnie dodam ze nawet udalo nam sie pocalowac:D i co? pozniej facet wyjechal nie pozegnal sie nie poprosil o nr tel nic zapytal tylko czy sie zobaczymy a ja ze nie wiem bo 6 mc rozlaki to dlugo a on nawet nie chcial kontaktu utzrymac a mowil tez mojej kolezance ze jak sie spotkamy to zrobi wszystko abysmy byli razem spotkalismy sie po tym czasie ale on juz byl z inna i co zrozum tu afceta?