Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gerber

łóżko dla 2-latka

Polecane posty

Chcę kupić dla mojego niespełna 2-letniego synka łózko. Nie wiem jakie wybrać. Jakie łóżka proponujecie?

My synkowi kupiliśmy łóżko z ikei z barierką i baldachimem. Teraz ma 4 latka i super mu się śpi. łóżeczko ma od ok 2 roku życia. Kupowałam na allegro razem z materacem( u mnie ikei nie ma). Jest długie na 160 cm . Super ładne i dzieci lubią spać po ,,namiotem'

palusia- a mogłabys wrzucić tu link z tym łóżkiem? U mnie też niestety nie ma ikea :(

Gość a moze lozko samochodzik

Gość maaaaaaamma
łózko samochodzik-to pewnie dobre dla kogos kto planuje za kilka lat kupic kolejne łozko dla juz np 8latka-

Bardzo podobaja mis ie łżóka-samochody, ale niestety ich cena odstrasza mnie. I starszy snek mógłby byc zazdrosny o takie łóżko ;) poza tym szukam zcegos w dobrej cenie :) palusia81- a Twoje dziecko nie spadało z nieGO? dOBRZE SIĘ TO ŁÓŻKO SPRAWUJE? Pzrepraszam za kaps, ale synek mi kliknął ...

łóżko samochodzik owszem fajnie wygląda ale zajmuje dużo miejsca a materacy mały. Ja jestem za drewnianymi bo się nie nudzi

łóżko sprawuje się super. Jest z naturalnego drewna. Materacyk też jest fajny bo jak mały czasem posikał się a akurat nie było podkładu położonego to nic nie wsiąkało. łóko jest mocne sama czasem na nim zasnę a ważę ok 60 kilo

palusia- pzrepraszam, ze sie tak o wszystko pytam, ale powiedz mi jeszcze jaki rozmiar poscieli kupowałas do niego?

Gość straszne to jest
na allegro sa te łóżka o połowe tańsze mowa o samochodach

kupiłam takie: http://www.allegro.pl/item607116252_kanapa_rozkladana_junior_next_super_tkaninywybor.html Kupiłam je z myślą oduczania Synka od pampersa, nastawiłam się na nocne powodzie i że za rok je wywale - cena jak za sam meteracyk, ale jak dotąd Synek zmoczył łóżeczko aż raz - pokrowiec wyprałam w pralce - bardzo szybko schnie, piankę przeprałam - też szybko wyschła - mamy go prawie rok i jestem zadowolona :) To nasze ma do spania 75cmx150cm dlatego myślałam że nastepne kupimy już takie całkiem wielkie 90cmx170cm ale jak narazie nie mamy takiej potrzeby.. aaa i Synek mając 2 latka jeszcze mi "latał" w nocy, a z 10cm wysokości to tylko się "skaturlał" :)

pościel mamy normalną dużą jak dla dorosłych bo my ni chcieliśmy za jakiś czas nowych poszewek. duża kołdra jest troszkę dłuższa ale my ją podwijamy a w spaniu to wogóle nie przeszkadza. W związku z tym że mały jest fanem zygzaka to taką pościel mu kupiliśmy i jest szcześliwy, ałóżeczko starczy jeszcze na kilka lat

Dziekuje wAm bardzo. Musze pomyslec z mezem , na które sie zdecydować ;) A moze jeszcze jakaś mama sie wypowie? :)

Odświeżam temat, ponieważ właśnie mam problem ze znalezieniem łóżeczka dla swojej córki. Jak myślicie drogie mamy jakich wymiarów łóżko będzie najlepsze dla dwulatki do małego pokoju? Odpadają wszelkie plastikowe "łóżka księżniczki", i co ważne łóżeczko musi mieć barierki, bo córcia bardzo kręci się w nocy. I jeszcze jedno pytanie: jakich wymiarów pościel zakupić? Myslałam o takim łóżeczku: http://allegro.pl/bialy-junior-barierki-szuflada-wyprzedaz-i1489745844.html więc jakich wymiarów pościel (wypełnienie) będzie najlepsze?

Gość jurek_omega
Dobry stosunek jakości do ceny jeśli chodzi o łóżka tapicerowane mają w sklepie na stronie www.poprostulozka.com.pl . Kupowaliśmy tutaj duże łóżko dwuosobowe dla siebie do sypialni, ale też mniejsze łóżka do pokoju synów – nastolatków. Obsługa spisała się bardzo fajnie. Szybko, sprawnie, dowóz i montaż w atrakcyjnej cenie.

Gość gość
nie ma to jak reklama.. żałosne..