Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elita83

Boczek do fasolki po bretonsku, se skora czy bez help!!!!

Polecane posty

czesc dziewczyny!! wlasnei robie fasolke po bretonsku i jestem na etapie krojenia boczku, kupilam kawal boczku wedzonego powiedzcie mi czy musze odkroic z niego skore czy tez nie.. cos mi sie wydaje ze tak ale nie jestem pewna. odpowiedzcie szybko

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak twarda
to odkrój a jak nie to posiekaj drobniutko i wysmaż

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ok dzieki... tyak na marginesie.. zageszczam i zageszczam i dalej wodnista ta moja fasola....a jeszcze mezunio przyszedl z pracy i kreci nosem.. nastepnym razem chleb z cebula... grrrrrrrrrr

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Boczek xxxx
Najlepiej mnie odcinaj i zbieraj do zamrażalnika, jak nazbierasz to masz ..... wywar, jeśli wędzony byłem to lobię wpaść do bigosu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja scinam skore
a co do problemow z jej pogryzieniem....hmmmm zwyczajnie nalezy ja dluzej gotowac i takiego problemy nie ma

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×