Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakana ola

umarl mi kotek

Polecane posty

Gość zaplakana ola

umarl mi kotek. smutno mi

Gość zaplakana ola
teraz schowałam go mimo wszystko sobie pod kołdrę bo bez niego nie mogę zasnąć. To nic że trochę śmierdzi nie rozstanę się z moim pupilkiem za nic w swiecie. W czasie dnia trzymam go sobie w szufladzie bezpiecznie. Grunt ze mi z tamtąd nie ucieknie.

Podszyw... jak tak mozna? Nie lubisz zwierzat? Prawdziwa zaplakana, wspolczuje

Gość Darek1243
i po co sie nabijasz z tej dziewczyny, nie widzisz ze jest smutna i jeszcze bardziej ja dołujesz. do autorki kiedys jak bylem maly to mi chomik zdechl i tez bylo mi smutno :( jak bedziesz starsza to zrozumiesz ze na tym polega zycie zeby umrzec

Gość zaplakana ola
dzieki. smutno mi bo rodzi sie w czasie kiedy rodzilam mlodsza coreczke, mial tylko 4 latka :(

Gość prezes michal
A ja nienawidze kotów. Dobrze, ze zdechł! Jednego obiboka i śmierdziela mniej!

Ja kocham pieski. Ostatnio mam wiele smutkow. Rocky, 13 lat, ma powazny problem z sercem, zatrzymuje wiode. Ostatnio nerki chyba siadaja i dzis wetka mi powiedziala, ze dla oszczednosci kosztow (stracilam prace, same tabletki ponad $100 na miesiac) musze sie nauczyc robic zatrzyki. Ajsa, 3 latka, moja najukochansza, od urodzenia ma problem z ukladem kostnym. http://i41.tinypic.com/2ltizrd.jpg Nigdy jej nic nie zabraknie. Sama moge schudnac nie jedzac ... Przydaloby sie

Nie czytaj brztdkich wpisow! To chyba stare sb-eki!!!!!

Gość zaplakana ola
tak mi smutno... jego male wasiki juz nigdy nie bedą się ruszać.... małe pazurki nie beda wbijac sie w moje cialko :( smaruje cipke kielbaska z nadzieją ze ozyje i mi ja zacznie lizać... ale nie przychodzi :(

Gość zaplakana ola
aly ty mnie denerwujesz podszywaczu jeden. widac ze nie masz nic lepszego do roboty. idz i sie przewietrz to moze sie uspokoisz a nie takie bzdury wypisujesz

Gość Kot z wibratorem w butach
Koty są lepsze od ludzi! Twój kot kupowałby tylko whiskas.

Gość zaplakana ola
ale ma sztywny ogonek !! :D doskonały do penetrowania mojej analnej szparki

Gość zaplakana ola
Podszywacze są zakałą tego forum a mój biedny kotek nie żyje. Nienawidze was. Dobra idę teraz wyciągnę sobie go ze swojej szuflady i odkroję kawałek mięska bowiem poczułam się głodna a przez ten akt nie będe taka samotna.

Gość zaplakana ola
ale ty jestes okropny

Gość zaplakana ola
jestescie zalosni :o :o byl moim przyjacielem i powiernikiem sekretów ...... to w jego futrzaste rabiona wyplakiwalam sie gdy zostala podstepem spenetrowana przez dobermana sąsiadow :( :(

Gość przeciwko idiotom
dzis bylam u kolezanki bo mam straszne problemy zdrowotne i musialam wybrac opiekuna dla mojej psinki. Gdyby ktorys z tych choletnych podszywaczy to przezywal to by wiedzial co to znaczy tracic lub byc traconym

Gość zaplakana ola
chce ktos serdelka z mojej kici? wlasnie smaze :classic_cool:

Co za popierdoleni podszywacze :O Chyba żeście chuje ze łbami pozamieniali :O Jak ubodzy emocjonalnie musicie być... :O Powiedziałbym, że mi was żal, ale to nieprawda. Ubolewam tylko, że możliwa jest nauka pisania i czytania a nie idzie to w parze z rozwojem umysłowym.

Gość malo_stanowczy.
pisze wam to ja 1 ciota kafeteri:D

Gość przeciwko podszywacza
Bog stworzyl psa i kota zeby ludzie sie nimi opiekowali. Mam nadzieje, ze zajrzy na ten topik i ukarze podszywaczy jak na to sobie zasluzyli.

Gość robert 288
nie zwracaj uwagi na podszywaczy to ludzie co przegrali zycie a Tobie bardzo wspolczje

Nawet gdybym miał być ostatnią ciotą to nie byłbym tak ograniczony jak ty, nieudolny podszywaczu:O Czy taki debilizm to efekt kazirodczych kontaktów rodziców?