Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JekyLLa

PYTANIE Dotyczące PLATNOSCI NA Allegro

Polecane posty

Gość JekyLLa

Zamowilam torebkena Allegro i wybralam opcje Forma płatności - wpłaty na konto bankowe, natomiast opcje transportu List polecony priorytetowy za 12 zl. Powiedzcie mi kiedy mam wplacic za ten list polceony dopiero po otrzymaniu torebki czy przelac te ienadze juz na konto...Bo nie wiem,pierwszy raz zamawiam na Allegro...

poo zakonczeniu aukcji dostajesz maila z instrukcją raczej wplaca sie od raxzu bo bez wplywu nie wysylaja z reguly

Gość dfser
musisz przelac na konto i naczej ci nie wysle ..

Gość JekyLLa
to wiem ze najpierw nalezy wplacic na konto a dopiero pozniej otrzymuje ta rzecz, ale kiedy mam zaplacic za transport tez przelac to na konto sprzedajacego czy przy odbiorze zaplacic?????

Gość dfser
od razu przelac .. Transport + cena towaru .. transport 10 zł towar - 40 zł to przelewasz 50 zł proste

płacisz wszystko przelewem i oni placa za przesylke pieniedzmy ktore ty im wysylasz na konto, czyli - de facto - placisz ty

Gość dfser
przy odbiorze płacisz za paczke jak jest za pobraniem na przyklada paczka priorytetowa za pobraniem

Gość wiadomo ż eod razu masz za
wszystko zapłacić i za przedmiot i za przesyłkę przecież ten sprzedawca musi ci paczkę spakować, opłacić na poczcie i dopiero wysłać gdybyś wybrała opcję - płatne za pobraniem przy odbiorze - wtedy płacisz dopiero jak odbierasz paczkę ale też za wszystko płacisz

Gość JekyLLa
Ja mam tak w formularzu: Forma płatności: Wpłata na konto bankowe Opcja transportu: List polecony priorytetowy: 12,00 zł czyli sume torebki + 12 zlotych za transport razem przelewam na konto sprzedajacego, dobrze rozumiem????

Gość dfser
tak przelewaja 12 zł + cena torebki

Gość JekyLLa
Wielkie dzieki :)