Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ................eee......

Mam ważne pytanie.

Polecane posty

Od miesiaca mam faceta, jest ode mnie 2 lata starszy, ja mam 19 lat. To moj pierwszy chlopak, wiec nie mam jeszcze punktu odniesienia do poprzednich facetow i nie wiem jak to powinno byc. Tzn widze co sie dzieje do okola i ciut mnie zaniepokoila pewna sprawa. Otoz jak jestesmy sami jest cudownie. Kiedy tylko jestesmy w towarzystwie czuje jakby traktowal mnie jak kolezanke. I nie przesadzam tu. O przytulaniu nie ma mowy, tzn chyba ze ja zaczne to wtedy nie odpycha mnie ani nic, ale sam nigdy np sie do mnie pierwszy nie przytulil jak bylismy ze znajomymi. Ale chodzi tu o to, ze czuje sie jak jedna z wielu. Jak cos opowiada to moim kolezankom, ogolnie nawet takie pierdoly jak np pyta sie ich jaka piosenke puscic, a jak ja jakas zaproponuje to nawet tego nie uwzglednia. Czuje sie jak zwykla kolezanka. Co robic? Rozmowa chyba tu nie wchodzi w gre, bo on nie widzi w tym nic dziwnego. Moze sama powinnam sie jakos zachowywac zeby dac mu cos do myslenia? Prosze napiszcie cos od siebie, co o tym sadzicice, bede wdzieczna.

Gość Glupie gadanie
Typowe, boi sie co powiedza INNI.

Jak boi sie co powiedza inni?

Gość ekhart
jestes kobieta..wyolbrzymiasz..zachowaj się pare razy tak samo w stosunku do niego mmoze pomoze

Gość niedojrzaly jest

Ale wlasnie czy to nie zaskutkuje tym, ze zaczniemy sobie oboje robic na zlosc? Ze on zrozumie to , ze ja specjalnie np calym gadam z jego kolegami. Czy jest cos w tym dziwnego ze chce sie nawet w towarzystwie czuc jakbym byla kobieta swojego faceta, a nie najzwyklejsza kolezanka? Raz byla sytuacja ze nie odprowadzil mnie do domu, kiedy byla domówka u jego kolegi.Powiedzialam, ze musze juz isc do domu, bo zle sie czuje, on podszedl , dal mi buziaka i powiedzial to ,,jutro zadzwonie". :O

Ja tez nie lubie ciaglego mizdrzenia sie przy znajomych, nie lubie jak jakies pary sie caly czas miziają przy znajomych itp. Ale chodzi mi po prostu o to ze chce byc jakos ciut inaczej traktowana niz moje kolezanki, a nie nawet minimalnie gorzej :O Powtarzam, ze nie ma zadnej, ale to zadnej czulosci z jego strony. Czuje sie jak najzwyklejsza kolezanka. A jak zostajemy sami to dopiero wtedy czuje ze mu zalezy na mnie. Nie jestem jego pierwsza, wczesniej mial dziewczyne przez dobre 2 lata.

Gość jesteś naiwna czy głupia
może się wstydzi takich czułości albo wstydzi się Ciebie diabli wiedzą o co chodzi, moze chce grać przed koleżankami że ty też jesteś tylko koleżanką znałam kolesia co lubił chodzić na imprezy sam, nigdy nawet nie wspomniał że chodzi z jakąś laską... spotykał się tylko u niej w domu.... to była taka zasłona dymna by móc wyrywać inne laski, kiedyś kumpel na jakieś domówce zaczął gadać o tym że on łazi do jakieś panny, był tak speszony bo nie chciał sie do tego przyznać, widać było że było mu głupio bo kimpel pokrzyżówał mu plany na kolejne flirty

Gość ojojojojjojoj
Jak dla mnie to jest dziwne. Ok, mizdrzenie przy znajomych nie jest w dobrym tonie i wiem, ze to nie chodzi o to. Ale o traktowanie Cie jak swojej kobiety a nie jak kolezanki. sama bylam laska takiego typa i wiem co czujesz.

Gość Glupie gadanie
No to zostawia sobie furtke, wcale cie nie kocha, ale powiedz mu o tym bo moze sie wstydzi albo takie ma zasady?

A z tej domowki wychodzilam okolo12 w nocy. A on nawet nie zaproponowal mi ze mnie odprowadzi. I wiecie co? Zaproponowal to pozniej moj kolega... i to on mnie ostatecnzie odprowadzil.

Gość Glupie gadanie
A moze ty chcesz wykorzystac jego zeby wywyzszyc sie przed znajomymi albo pochwalic ze masz chlopaka. Moze to ty sama powinnas mu okazywac wzgledy, chociaz jak jestscie ze soba to powinniscie sie rozumiec w takich sprawach. Wyjatkiem jest to ze jestescie jesze krotko ze soba i nie mielisci eokazji poznac sie jak lyse kobyly.

Gość Glupie gadanie
co ty gadasz? To jestes z chlopakiem a on cie nie odprowadzil? DOBRZE SIE CZUJESZ KOBIETO?

daj sobie spokój z takich facetem bo on nie uważa Cię za swoją dziewczynę, gdyby tak było niepozwoliłby innemu facetowi odwozić Cię do domu, byłby po prostu zazdrosny facet coś pogrywa a ty udajesz że nic nie widzisz

Rozmawialam z nim ogolnie na takie tematy i wiem ze on nie uznaje czułosći w towrzystwie. Ok, ja tez nie lubie sie mizdrzyc przy innych. Ale są jakies granice chyba.... A wszyscy dookola wiedza w naszym towarzystwie ze jestesmy para... I nie wiem czemu by sie mial mnie wstydzic? Jestem normalna, atrakcyjna dziewczyna i mowiac nieskromnie wielu jego kolegow zazdrosci mu mnie. Sam mi o tym mowil :O

jak w nocy to masz racje :) powinien cie odprowadzic. A rzuc go w cholere :D skoro teraz macie takie problemy to co bedzie pozniej :p Jesli juz na samym początku cos ci przeszkadza i jest nie do zaakceptowania to po co w to dalej brnąć? Zmienianie kogos na sile nie ma sensu.

albo inaczej: Ty sobie ubzdurałaś że jesteś jego dziewczyną, a on po prostu tak ma że nie przeszkadza mu się kleić do wszystkich chętnych lasek gdy jest z nimi sam na sam.... lepiej odpowiedz sobie na pytanie czy w towarzystwie kiedykolwiek nazwał Cię swoją dziewczyną lub tak przedstawiał, jeśli nie, znasz już odpowiedź

Glupie gadanie ,,co ty gadasz? To jestes z chlopakiem a on cie nie odprowadzil? DOBRZE SIE CZUJESZ KOBIETO?" No tego akurat nie rozumiem. A co mialalm Go błagać zeby raczyl mnie odprowadzic? Nie chce sie tak ponizac. Kiedy oswiadczylam ze juz ide do domu powiedzial cos w stylu: Już? No ok.... (dał buziaka) to jutro zadzwonie. I wtedy kolega powiedzial: to czekaj odprowadze Cie Kaśka, i od razu zajde jeszcze do sklepu bo musze dokupić zapite. Czyli wyszlo na to ze przy okazji mnie odprowadzil, ale boli mnie to ze moj wlasny facet tak zareagowal :O

Gość Glupie gadanie
To wy się w ogóle jakoś porozumiewacie? A może ty go wykorzystujesz i on specjalnie tak reaguje bo czuje się ubezwłasnowolniony.

Gość Glupie gadanie
jesteś naiwna czy głupia dobrze mówi jednym z mierników jest to czy w ogóle traktuje cię w towarzystwie jak swoją dziewczynę, czy jesteś tylko kryzysową narzeczoną. Tylko nie rycz jak ci będzie robił wyrzuty i zaśpiewa: http://www.youtube.com/watch?v=SPnEpzUy2V4 Albo zgadzasz się być idiotką albo dorośnij bo się zamęczysz.

:O

kurde masakra :o co to za koles jest wogole?! ja to chyba mam szczescie, bo moj chlopak uwielbia okazywac uczucia przy innych i pokazywac ze jestem jego :) a ten twoj koles to jakis dran.. choc przyznam ze jest sprytny :o