Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkomarzyca

czerwonka nitka na nadgarstku

Polecane posty

Gość kkomarzyca

moja przyjaciółka od kilku dni nosi czerwoną nitkę na nadgarstku. co to może znaczyć? kiedy zapytałam ją, dlaczego ją nosi, odpowiedziała, że nie może mi powiedzieć, bo to tylko jej sprawa. wtf?!

Gość kkomarzyca
super...

Gość maagdaAAA
fanka anoreksji ;]

Gość asiaaaaaaaaaala
W Szwecji czerwona bransoletka lub sznureczek na nadgarstku znaczą - jestem chętna na sex, może i do nas przyszła ta moda.

Gość kkomarzyca
nie czytam pudla, wypierdzie.

Gość czerwona nitka
Kilka razy pokazała się publicznie z cieniutką, czerwoną nitką na nadgarstku. Jest ona znakiem rozpoznawczym kobiet zrzeszonych w ruchu "pro-ana". Dziewczyny, które do niego należą, nie uważają anoreksji za niebezpieczne zaburzenie, lecz w to, że dążenie do bycia szczupłą jest drogą do ideału. Motto ruchu brzmi: "Co mnie żywi - niszczy mnie".

Gość wcale nie jest tak
czerwona nitka oznacza wyznawców Kabały (np Madonna, Tom Cruise) albo jest to talizman przed klątwami rzucanymi przez inne osoby tak czy siak i tak nie wiadomo czy coś daje kiedyś móiło sie że na maturę trzeba zakłądać czerwone gatki, też niby miały przynosić szczęście, albo dawano znaczek w kształcie koniczynki moc mają symbole w kóre wierzymy: np krzyż

Gość dfsafdsfsdafsadf
CZERWONA NITKA NA NADGARSTKU NAWIAZUJE DO NALEZNOSCI DO JEDNEJ Z RELIGII :)

Gość wcale nie jest tak
jak widać nie ma to jak symbol który jest niejednoznaczny i każdy interpretuje do inaczej może ona nosi tą nitkę bo to sygnał dla Rafała że chce się z nim bzyknąć ;-)