Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anatajla

śmierdzi mi z pochwy

Polecane posty

Gość anatajla

i to nie jest żart :-O pomimo że się myję i dbam o higienę i wymieniam majtki 2 razy dziennie jak sie nachylę to czuję stamtąd niemiły zapach nie śmiejcie się ze mnie :-O zastanawiam się żeby pójść do ginekologa, nic mnie nie swędzi i nie boli

Gość wezwijcie lekarza
nie zastanawiaj się i śmigaj do gina.

Gość gfrsfxmcxm mmm
idz do gina on ci powie co z ty zrobic. albo poszukaj specjalnych specyfikow

Gość anatajla
zadne specyfiki nie pomagają, przecież nie będę się tam perfumować bo nie chodzi o zatuszowanie tylko zlikwidowanie, wcześniej tego nie było :-O

Gość pluuum
na bank zakazenie jakims grzybem albo co gorsza bakteria...do lekarza bo samo nie przejdzie

może to byc stan zaoany pochwy, pojdz do ginekologa on zapisze ci np globulki dopochwowe i bedzie wszystko ok, sama niedawno korzystalam z takowych i juz wszystko jest ok. Zarazic sie nie musiałas tym przez brak higieny ale np w publicznej toalecie

Gość xxxzzzz
umyj sie a nie idz do zadnego gina

Gość aniolek1973
normalnie przy zakarzenie bakteryjne garganella powoduje brzydki rozkladajacy sie rybi zapach inny bakteriom czy grzybom towazysza uplawy o zapachu amoniaku. Od kiedy ta twoja sytuacja taka smierdzaca?

witaj ja mam taki sam problem !!!wiem co to znaczy wstydzisz sie rozchylic nogi gdziekolwiek jestes a umycie sie wystarcza na chwike ja tez musze wybrac sie do ginekologa i to koniecznie !!! IDZ DO GINEKOLOGA BO WYCZYTALAM ZE TO SA BAKTERIE powodzenia

Gość zjkfhewuighuie2
mam ten sam problem ale wstydze sie powiedziec mamie

Gość infekcja
To najprawdopodobniej jakas infekcja ale nie nalezy trywializowac - lekarz, posiew I profilaktyka

Gość Marlette
Dokładnie, stosując profilaktykę człowiek rzadziej boryka się z takimi problemami.

Gość Julcia33
Profilaktyka i higiena to naprawę podstawa. Wiele kobiet zapomina o tym a potem dziwią się, że coś złapały.

Gość Fiołek33
Jesteście w stanie polecić jakieś sprawdzone środki profi?

Gość Napalony18
W takim bądź razie ja nie mam zamiaru robic Ci minetki , gdyz jebie okrutnie i ten smrod moze narazic mnie na stopokolanofobie :|

Gość piss149
jesli miedzy wargami jest bialy serek nawet po myciu sie dokladnym to jest grzybica pochwy i smrodek pojawia sie juz po 1h od mycia , najczesciej pojawia sie szybko po czestej kuracji antybiotykowej , mozna sie zarazic takze od recznika lub toalet lub od partnera , my mezczyzni czesto to mamy od partnerek i potem nieswiadomie inne zarazamy bo u nas jest to bez objawowe , jesli masz partnera to musisz o tym powiedziec lekarzowi on dostanie tez leki przez czas trwania kuracji celibat tyle o grzybice , z doswiadczenia wiem ze jest ona powracajaca u kobiet , glupia sprawa bo cipka wtedy odstrasza , ginekolog i nie daj mu tego zbagatelizowac po kuracji na kontrol

Gość piss149
ja mam to w domu bo kobita duzo antybiotykow dostaje co mnie do kurwicy zbiera co ci lekarze robia na wszystko antybiotyk coz teraz ide z nia prywatnie bo sie wykonczy przez te leki , a grzybek ma non toper wyleczy sie globulkami kolejny antybiotyk i powraca , pamietajcie i czytajcie o antybiotykach to czysty pokarm dla grzybow powstaja same od siebie w zastraszajacym tempie ludzie sa wogle nieswiadomi co to antybiotyk

Gość Chętny do powąchania piczy
Założycielko tego pytania i forum wyslij mi twój numer umówimy się i wtedy ocenie czy rzeczywiście tobie śmierdzi a przy okazji kobiecy zapach jest najpiękniejszy czy komuś się to podoba czy nie

Gość gość
Trzeba myć a nie wietrzyc dobra zasada i rada no chyba źe wy dziewczyny jesteście brudaskami to co innego

Gość gość
Wsadzcie sobie swoje porady w.... Watek zostal zaloznony siedem lat temu, a wujek dobra rada bedzie wąchał...

Gość gość
Myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia i godziny

Gość gość
Chociaż wątek jest już sprzed kilku lat ale pomijając dajcie mi kobitki powąchać wasze piczony to wtedy ocenie czy wasze dziurki rzeczywiście śmierdzą grzybem po za tym jak walicie się z brudasami to co innego

Gość gość
ja tak samo mam rano jak ide do szkoly i w szkole sie nachyle to czuje ten zapach okropne fuuu obrzdliwe

Gość gość
Lubię zapach ryb przypomina mi skąd się wziął człowiek

Gość gość
Dajcie mi dziewczyny powąchać taką dziurkę nasiąkniętą rybka to wtedy ocenie czy rzeczywiście pachnie czy śmierdzi już sobie zacząłem masować swojego grzyba i to prężnie

Gość gość
umyj se c**e stara ruro a nie chodzisz i srodowisko zanieczyszczasz takim jebiacym p**dziskiem. ja sie nie dziwie ze nikt ci nie chce robic minety jak p********z sledziem a sledz j***e jak gowno

Gość Agata

Mam 20 lat i też miałam taką przypadłość.Mi z cipki to śmierodziało jak zepsuty ser przez 24/24 godziny śmierodziało nawet po umyciu.Zgłosiłam się do ginekologa,zrobiłam cytologię cipki i okazało się że miałam zapalenie trzonu szyjki macicy.Dostałam skierowanie do szpitala operacyjnie wytrzyscili mi cipke(łyżeczkowanie trzonu macicy)i wszystko wróciło do normy.Teraz tylko troszkę mi czuć z cipki jak mam okres.

Nie bagatelizuj idź jak najszybciej do ginekologa.

Gość sosna

Skoro masz infekcję miejsca intymnego to ja na twoim miejscu od razu bym się wybrała do ginekologa, on dokładnie Cię zbada i zrobi cytologię. A ona jest bardzo ważna bo wykrywa nawet wirusa hpv, który jesteśmy w stanie pokonać jeśli odpowiednio szybko zostanie on wykryty. Także na infekcję żel papilocare będzie idealny. Także kobietki, umawiamy się do ginekologa już!

Gość ima

zdrowie jest najważniejsze, pamiętajcie o tym