Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania224

Chcesz zarobić? Wystawianie aukcji na Allegro

Polecane posty

Gość ania224

Poszukuję osoby, która zgodziłaby się wystawić na swoim koncie Allegro moje przedmioty na sprzedaż (konkretnie są to okulary, jeden model, wszystko legalne i mogę to udowodnić). Za każdą sprzedaną sztukę płacę 10zł wystawiającemu (+oczywiście pokrywam koszty prowizji i wystawienia). Średnio na tydzień sprzedaję 10 par okularów (chętnie prześlę linki zakończonych aukcji do wglądu i analizy). Wystawienie aukcji trwa 5min. Myślę, że oferta jest dobra, dlatego proszę zainteresowane osoby o kontakt pod nr-em gg:4039042 Wyjaśnię wszystkie szczegóły. Jestem w 100% uczciwa i wiarygodna. Po prostu potrzebuję pomocy, a znalazłam się w podbramkowej sytuacji. Napisz. Rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości. Zapewniam, że współpraca będzie owocna. Pozdrawiam, Ania

Gość jhhjghjg
hahahahahahaha JASNE

Gość ania224
Odrobinę zaufania, proszę :( Zadzwonie, porozmawiamy, podam adres, udowodnie go przelewem bankowym... Prześlę skan dowodu. Co tylko uznacie za gwarant bezpieczeństwa i pomyślności. Mnie się to opłaca i Tobie się opłaca.

po co chcesz płacić obcej osobie za wystawianie na allegro....sama wystaw,więcej zarobisz :P

Gość a co z gwarancją i rękojmią
za sprzedany towar?