Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapciaaaaaaaaaaaaaa

Czy miał prawo sie obrazic?

Polecane posty

Gość kapciaaaaaaaaaaaaaa

Powiedzialam do mojego faceta ze jest "pojeb" czy to jest az takie straszne slowo by sie obrazic?

Gość kapciaaaaaaaaaaaaaa
I jak?

Gość czyje Kochanie
odwroc sytuacje...bylabys happy , gdyby Ci tak on powiedzial ?

Gość kapciaaaaaaaaaaaaaa
Ale on mi powiedzial ze mam cos z glowa i odegralam sie za to.

Gość miał prawo

Gość kapciaaaaaaaaaaaaaa
I dobrze niech sie obrazi na zawsze bo chcialam z nim zerwac a niewiedzialam jak.Wybralam lagodny sposob.

Mialam podobna sytuacje.moj chloptas powiedzialze mam nasrane w tej swojej glowce, tylkow glowie mam imprezy az do szmaty.tego feralnego wieczoru nie chcialam sie z nim spotkac, on sobie chlapnął i mi pocisnał w smsa to było w dzień kobiet.na 2 dzień przepraszał że zrobił to pod wpływem alkoholu.zabolały mnie te słowa, zwłaszcza że bylam dla niego dobra (może nie powinnam patrząc na to z perspektywy czasu). Moja rodzina go wyklęła i zabronili spotykać się z nim. Po jakimś czasie skruszałam i spotkałam się, aby pogadać szczerze o tym dlaczego tak napisał. czułam się jak nastolatka, ściemniając że wychodzę gdzieś tam a w rzeczywistości się z nim spotkałam. Jednak później na zmianę cisnał mi a pózniej cukrował. Wyczułam złe intencje i zwątpiłam w to że kocha. Przecież nie robi się tego osobie którą się kocha. W święta wielkoanocne przegiął, znowu mi napisał niezbyt miłego esa. Po tym powiedziałam dość żeby odwalił się raz na zawsze. Dlaczego mężczyźni tak postępują?nie rozumiem i chyba nie zrozumiem

Gość księżna
sam fakt, ze rozmawiacie ze soba takim jezykiem jak dla mni jest odrazajacy. to moje zdanie

Gość kapciaaaaaaaaaaaaaa
Ponawiam.