Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BEATA STĘPIEŃ-SOBCZYK

ODCISK ŁOŻYSKA- słyszałyście o tym???????

Polecane posty

Gość ja to wiem....
ty chyba bardzo nie lubisz Beaty, chcesz ją skompromitować podszywając się pod jej dane osobowe prawda ???

Gość ja to wiem....
takie bzdury wypisujesz że szok, mieszkam w Stanach i nikt takich głupot o których piszesz nie wykonuje :O Dziewczyno odpuść sobie, za daleko posunęłaś się z nienawiścią

ciemnogród? sama jesteś jakaś dziwna - po co ci odcisk łożyska? chyba nigdy go nie widziałaś na oczy.... żadna pamiątka po łożysku nie jest potrzebna. łożysko jest uważane za coś obrzydliwego, i co będziesz się tym chwalić przed znajomymi? żenada :P

Gość o odcisku nie slyszalam ale
slyszalam o bardzo excentrycznych parach ( mieszkam w Holandii i mowila nam o tym babka na kursie rodzenia, na ktory wlasnie chodzimy), ze spotkala pary, ktore lozysko po porodzie zamrozily i maja w domu...Dla mnie to szok, bo co u licha mialabym robic z lozyskiem w zamrazarce???? Jednak sa ludzie, ktorzy mysla inaczej...W ogole kiedy nasza intruktorka nam o tym powiedziala, wszyscy myslelismy (jest to kurs rodzenia dla par), ze to zart i zaczeslismy sie smiac, to jednak nie byl zart...Szok czego to ludzie nie wymysla, nie?

Gość -z-oz
mi nawet nie pokazali ;-(