Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona_89

prośba

Polecane posty

Gość zmartwiona_89

Mam pytanie, bardzo ważne. Najlepiej opiszę sytuację. Jeśli leżałam bokiem w majtkach, a chłopak swoim penisem dotykał mnie po pośladkach i schodził coraz niżej i prawdopodobnie dotknął mojego miejsca intymnego, to jest prawdopodobieństwo ciąży? Podkreślam, że to były dni płodne i majtki mogły się przesunąć odkrywając wargi... Na pewno nie całość tego miejsca. Nie wiem czy na jego penisie znajdował się płyn, ale nie czułam nic takiego. Proszę dojrzałe i doświadczone osoby o pomoc.

Gość jojojjjj
jako w pełni dojrzała osoba i doświadczona seksualnie myśle że bardzo prawdopodobne że plemniki które są niewidoczne dla ludzkiego oka wślizgnęły się w twój ślub jesli on był blisko twoich miejsc intymnych i mogło dojśc do zapłodnienia.. poczekaj na termin okresu ale zrób test lepiej

to chyba jakis żart prawda?? bo nie wierze ze ktos moze byc tak głupi zeby takie pytanie zadac :| to musi byc prowokacja

Gość zmartwiona_89
Uważam, że jest to możliwe z tego względu pytam. Z drugiej strony wydaje się to mało prawdopodobne, ponieważ to była dosłownie chwila i jestem pewna, że penis nawet jej bezpośrednie nie dotknął.

jesli 89 to twoj rocznik to masz 20 lat, jestes osoba dorosła i nie wiesz jak dochodzi do zapłodnienia? co ty robiłas na lekcjach biologi dzieci nie przynosi bocian ani nie znajduje sie ich w kapuscie :|

Gość zmartwiona_89
Wiem jak dochodzi do zapłodnienia, ale powiem tak. Ile ludzi tyle opinii. Jedni mówią, że wystarczy płyn ejakulacyjny w kontakcie z okolicami pochwy. Do tego dochodzą dni płodne... I szczerze mówiąc nie wiem co myśleć...

O Boze co za tepa laska... :/ masz 20 lat i zadajesz takie pytania? czy Ty sie z choinki urwalas? myslisz ze mozesz zajsc w ciaze od tak? pomysl no ta swoja pusta łepetyna :/ to jest niemozliwe!! totalna porazka :/