Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jego eks dziewczyna

Były, który zachowuje się jak pies ogrodnika

Polecane posty

Gość jego eks dziewczyna

Zostawił mnie jakiś czas temu, bo jak twierdził nie mógł się zakochac i nie wyleczył sie z rozstania ze swoja pierwsza miłoscia. Od czasu naszego rozstania nie miał nikogo na poważnie - jakieś panny wyrywane na raz. Ja postanowiłam zając się sobą - nowa praca, nowa fryzura, zmieniłam styl ubierania i wtedy on nagle pojawił się znów... Widzę, ze szuka ze mna kontaktu, chce sie zblizyc, potem znów wycofuje i tak w koło Macieju. Zaczął sie odzywac, pomagac mi w różnych sprawach, deklarowac swoja pomoc, pisze mejle, dzwoni etc. Patrzy sie na mnie maślanym wzrokiem, bywa zazdrosny i ... NIC! Ten stan trwa juz kilka miesiecy, mam powoli dośc. Myślałam, że zrozumiał i zechce wrócic, a my tkwimy cały czas w tak dziwnej sytuacji. Która miała podobnie? Meldowac się !!!

Gość co za psy
Ja sie melduje!! Odszedl pare miechow temu, na poczatku dzwonil co tydzien z durnym pytaniem co slychac, teraz dzwoni prawie codziennie. Umawia sie, a potem odwoluje i zachowuje sie jak gdyby nigdy nic. Wkurza mnie to a z drugiej strony smieszy, czasami odbieram i z usmiechem opowiadam jak u mnie jest ok., chociaz nie jest.