Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o rany ranyyyy

Czemu ten cholery Kocur leje mi do lozka ?

Polecane posty

Gość o rany ranyyyy

Maz się wscika powiedzial ze go wywali :o leje mi na koldre, posciel, za lozko wszedzie nawet do szafki na ubrania wlazi i leje:o capi w calym domu

Gość o rany ranyyyy
kilka tyg temu byl kastrowany sika tez na reczniki w lazience jak zostawie na chwile wychodzac z kapieli ... o co chodzi ??

Gość stary kocurzysko
a moze kocur znaczy teren a nie sika! jak kocice maja ruje i daja znaki kocrom to one przystepuja do akcji i wszedzie obsikuja teren..ja tez tak mialam ..smierdzi ze masakra wykastruj kocura to przestanie

Gość o rany ranyyyy
wykastrowany:o

Gość o rany ranyyyy
wiecie co nasikal na psociel przed chwila ale to nalał tak ze po prostu jakby szklanke wody rozlac:o zostala wielka mokra palama i nawet teraz sie tego wyprac nie da:o jak maz zobaczy to sie wscieknie juz ktorys raz posciel wyrzucam:o

bo jak kot naleje gdzies a potem czuje gdzies swojego szczocha to potem tam leje sa preparaty, kotre odstraszaja, niektore sa dla ludzi bezzapachowe, psikaj moze tym, albo intensywnym odswiezaczem powietrza, ale nie taki Brise czy cos, w niektorych hipermarketach mozna dostac takie fajnie nie wiem jaka firma ale przy swieczjach zapachowych znajdziesz. A kanape lozko wymyj wypierz w czyms co skutecznie wywabi zapach. Ocet wywabia zapach, ale potem glupio bedzie lazic w swetrze walacym octem :O Preparat sonax, sinax czy jakos tak - do spryskiwaczy plyn do samochodu - bardzo skutecznie usuwa zapach i nawet nie jest taki drogi ten koncentrat, wypierz w tym, a potem spryskuj. no chyba ze zapach bardzo juz wsiakl yto trzeba wymienic, ale od poczatku pryskac, zeby naeet nie pomyslal aby tam nalac a szafki mozesz zamykac na jakas gumke czy cos? i jedna metoda, bardzo drastyczna - jak ci naleje, bierzesz skurczybyka morde maczasz w tym i wd upe zlej. drastyczne, ale zobaczysz = patre razy oberwie porzadnie w dupe i sie nauczy no niestety, tak sie zdarza. powodzenia w walce!

Gość wielki bozndzon
moj tez tak szczal i gdzies wyczytalam zeby wszystko na co sie zlal wyprac w occie i podobno ocet odstarsza kocury

Gość o rany ranyyyy
posciel nie bo wypiore ale koldra😭

Gość ertyu
to z zemsty za kastracje...

Gość Benek benek
A jesteś amatorką chińszczyzny ? Podobno najlepsza wychodzi z kastratów

Gość koziii bobek
no wez kocura wytarzaj w tych szczynach...zobaczysz po paru razach zrozumie...a moze ma za duzo gowien w kuwecie i nei chce tam sikac?

Gość o rany ranyyyy
sluchajcie ale co z ta posciela? mam ja wyprac normalnie a potem w occie jeszcze raz wyprac ? on jak widzi jakas siatke lezącą to tez tam naleje:o juz nie mam sil wszystko smierdzi wstyd mi ludzi zapraszac do domu:(

Gość dziwne dziwne
jakos nienormlanei sie zachowuje..i tak szczy co chwila? moze ma cos z pechcerzem? moje koty to leja moze ze 3 razy dziennie..no ja tez pralam w occie jak kiedys mi na posciel nasikaly i od tej pory unikaja lozka jak ognia jak jest ta posciel ..chyab caly czas ocet czuja.. no wez tak pomocz wszystko w occie pare godizn a potem normlanei do pralki

Gość o rany ranyyyy
ale sluchajcie on mi na koldre nalał koldry nie wsadze do pralki:( moge tylko przetrzec octem tam gdzie nalał? ocet strasznie smierdzi nie wiem czy wytrzymamy

Gość o rany ranyyyy
on jest okolo 3-4 tyg po kastracji raczej jest zdrowy bo mlodzik jeszcze ma kolo 6 miesiecy

Gość kasia co ma ptasia
a czemu koldry nie wsadzisz do pralki? ja tam swoja piore..

Gość o rany ranyyyy
bo sie nie zmiesci:(

Gość ciekawe jak wyprac koldre
z pierza?:)

Gość korale czerwonobiale
a to tez sam kocur co starszy za oknem ?