Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonley soul

Dowiedziałam się o zdradzie mojego faceta z naszej-klasy.

Polecane posty

Gość lonley soul

Jestem załamana. On sie oczywiście wszystkiego wypiera.

Gość a w jaki sposob to sie odbylo

Gość znowu a gr regan
idiota

Gość lonley soul
Ma w cholerę wpisów typu-Też Cię kocham,dziękuję kochanie,Skarbeczku,Cudowna noc,itd, od jednej kobiety. Do tego dostał od niej duzo prezentów. Świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie ty pierwsza i nie ostatnia dowiedzialas sie z nk...

Gość lonley soul
Nie widziałąm się z nim od tego czasu,tylko rozmawialismy telefonicznie. Już wiem,że nie chcę się z nim spotykać i słuchać żadnych wyjąsnien. Niech spierdala.

Gość lonley soul
Powiedział mi,że to jego kuzynka. :O :O :O

Gość nxijcnomcgoivcgnvcihbrfhcvbnrf
Dupek

Gość
ja bym go nie chciała a fajna chociaż ta laska? :p

Gość sbellbinderrr
No cóż,takie jest życie,.... niestety. Daj sobie z nim spokój.

Gość lonley soul
Ona? Moim zdaniem średnia,bardzo średnia, Taka pyzata bardzo. Nie wierzę,że on jest,ąz takim debilem.

Gość lonley soul
Mielismy się niedłgo brac ślub. :O Nie wierzę,że on tak wszystko łatwo przekreslił.

"Ma w cholerę wpisów typu-Też Cię kocham,dziękuję kochanie,Skarbeczku,Cudowna noc,itd, od jednej kobiety." fajny sposób na odbijanie faceta zbombardować go na NK komentarzami i prezentami żeby nie mógł się wytłumaczyć i został uwolniony a wtedy można go sobie zająć :D

Gość
Kobieto - mój tak robił po ślubie (wierzę, że do zdrady nie doszło), ciesz się, że teraz się dowiedziałaś jak widzę na mieście tego spasionego tucznika z którym mój romansował to aż się dziwię, że takie coś mogło go zaciekawić :o może klasycznie piękna nie jestem ale raczej estetyczna i na pewno nie tłusta :o kto zrozumie facetów?

Gość lonley soul
Ja już nie potrzebuję żadnych tłumaczeń,niech zwija manatki i pa pa. Już go ie chce,juz mu nie zaufam. Chcęmu napisać jakiś ,,miły'' komentarz o nim i jego ,,kzynce'' na nk. Możecie mi coś doradzić?

Gość lonley soul
neurosa1 Jak to romansował? I Ty to puściłaś wszystko bokiem?Pogodziłaś się z takim zachowaniem męża?

Gość
nie pogodziłam się ale postanowiłam dać mu szansę :) póki co jest ok

Gość lonley soul
Hmm... Ja jestem awanturnicą,nie przebaczyłabym taiego zachowania. Nieważne że z nią nie spał,ale widocznie miał na to ochotę.Ja oczekuję uczciwości 100%,sama taka daję i tego samego wymagam.

Gość
widocznie ja nie jestem aż tak wymagająca :) zresztą któż z nas nie ma jakichś grzeszków na sumieniu? (nie, nie mówi tu oczywiście o zdradzie)

Gość lonley soul

Gość nie pisz nic
ale jak juz musisz, to: Kochanie, potwierdzilam termin zareczyn/slubu* tak jak prosiles. Czy ona juz wie?

Gość lonley soul
Ha ha Nie-żadnego slubu nie będzie. Chcę napisać coś miłego o nim i jego ,,kuzynce''. Jakoś mu dosrać i upokorzyc publicznie. Ale nie mam jeszcze pomysłu.

Gość sdf
lonley soul: jak ci jakis facet na nk napisze w komentach "to była upojna noc kochanie, dobrze ciagniesz, nie moge doczekac sie nastepnego spotkania" to twoj facet powinien cie od razu rzucic bo NA PEWNO sie puszczasz?;> upokorzyc publicznie?;> uwazaj zebys sama sie przy tym nie upokorzyła ;)

Gość nie pisz nic
wlasnie jak napiszesz tak jakby bylo miedzy wami nadal ok, to zrobisz najwiecej zamieszania facetowi:) inteligencjo, wroc!

Gość lonley soul
Nie wiem sama. Ktoś napisał,że mi też może ,ktoś napisać jakis komentarz,ale to do cholery trwa od 3 tygodni,ona mu wypisuje takie rzeczy,To nie jest przypadkowy jeden komentarz!!! Do tego chyba z 15 serduszek-prezentów. Ja juz go nienawidze,nie obchodzi mnie,co zrobi ze swoim życiem.

Gość oopinia
to ze baba go chce nie znaczy ze on ja chce

Gość czytam_i_nie_wierze
Hahah, wygląda na to, że to Ty znalazłaś se pretekst, żeby go się pozbyć z hukiem a wina była jego. Tamta rzeczywiście może go bombardować wpisami w celu odbicia go Tobie. Ale koleś też dupa, skoro zamiast pousuwać kłamliwe komentarze to się nimi chełpi. Eh, wszyscy jesteście z deka przykręceni :)

Gość czytam_i_nie_wierze
No chyba, że on na naszą klasę w ogóle nie wchodzi bo mu zgrzewa. W wirtualnym świecie jakaś dupa marzy by się z nim pieprzyć, tworzy własną historię, a Ty się przejmujesz jak idiotka i obwiniasz faceta.

Gość a ja nieeeeee
a ja Ci powiem kobieto,że niektórzy zakładają lewe profile na nk i dają takie komentarze jakiemuś facetowi,żeby jego kobieta się wkurzyła, a on wtedy nie może sie wytłumaczyć. A były komentarze jego, że też ją kocha?