Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derko

poważnie o seksie oralnym - dla kobiet

Polecane posty

Gość derko

Ostatnio moja dobra przyjaciółka powiedziała mi, że robienie laski facetowi nie sprawia jej przyjemności i watpi, żeby było dużo dziewczyn które to lubią? Jako facet uwielbiam robić minętkę i jest to dla mnie bardzo podniecające. Sądziłem, że w pewnym stopniu kiedy kobieta to robi facetowi, to ona też może się podniecić. Troche szkoda by było, gdyby robienie laski było przyjemne wyłącznie z jednej strony. Czy dziewczyny możecie mi napisać jak to jest naprawdę? Czy może być to podniecające, czy mozna to lubic wręcz uwielbiać? pozdrawiam

Gość złapanie leszcza na spławik
to je to reszta to pestka !!! :)

hmm...dziewczyna ma racje...jak posiadanie czegos w buzi moze sprawiac przyjemnosc? ale cieszy mnie gdy czuje ze jest twardy i wiem,ze mu dobrze :)

Gość Uległy dla niej
A ja lubię lizać cipkę swojej pani klęcząc gołymi kolanami na betonie a gdy ona wiję się z rozkoszy i dochodzi dociska mnie nóżkami do ziemi aby bardziej bolało a wtedy mam mega orgazm i spuszczam się na jej stopki

A ja lubię :). Kiedyś nie przepadałam ale teraz mnie to podnieca. I lubię patrzeć jak facet robi takie słodkie miny podczas... :) Spermę też połykam. Jest bez smaku więc nie ma problemu.

Gość Magda2555
hmmm... dla mnie to jest podniecające zaczyna się niewinnie bo całuje mojego mężczyznę po brzuszku potem schodzę coraz niżej i niżej ale wszystko pomalutku rozpinam spodnie całuje penisa jądra ... i jak widzę jak go to strasznie podnieca tooo również odpływam... i lubię to robić nie za często ale no :) jedyny warunek mój abym to zrobiła to nie chce zeby skóra była ściągnięta z penisa... a tak pozatym to jest to niesamowite doznanie ;)

Gość lubię ludzi
czasami nie lubię tego robić, a czasami uwielbiam ;) zależy od nastroju ;P ale jak widzę jak mu dobrze i jak jęczy :D (tak! dzieki ci panie, on jęczy a nie jest cichy jak "mumia" :D ) to od razu chce mi się bardziej i mnie to bardziej kręci :D ^^

Gość a ja lubie oral D
Mam za sobą dopiero kilka lodzików, jeszcze nie uprawiamy seksu klasycznego... Mój Kochany nie musiał prosić, wręcz był bardzo zaskoczony, kiedy postanowiłam się odwdzieczyć... obawiałam się, że kiedy wsadzę go do ust zrobi mi się niedobrze, ze nie dam rady, itd.... ale nic z tych rzeczy :) Spodobało mi się, podnieca mnie to, czasem kiedy jeszcze jest ubrany myślę sobie jak bardzo chcę go gorąco ucałować, mmmmmmmm.... :) A Jego minki w tej chwili są bezcenne :)

Gość miranda m
Ja nigdy nie zrobię facetowi loda, bo mnie to obrzydza:( nie chcę się do niczego zmuszac tylko po to żeby komuś było dobrze. Nie lubię tego i tyle.

Gość omfg55
to prawda, że mało kobiet to lubi. od święta podnieca mnei to, ale zwykle rzadko mam ochotę zrobić loda facetowi... CZASAMI jest to podniecające... ale nie uwierzę ŻADNEJ kobiecie, która powie, że uwielbia robić loda. można lubić od czasu do czasu, ale te, co mówią, że lubią to wg mnie robią rzadko i im to nie zbrzydło, albo próbują zrobić z siebie super sex bomby. heh. poczatek mojego pierwszego zwiazku: sex mielismy za soba, bo od orala sie nei zaczyna wg mnie :O ale zaczal sie oral i moj luby chcial za czesto. mi to na pcozatku sprawialo przyjemnosc, ale oboje bylismy niedoswiadczeni , on nei wiedzial, ze nalegajac robi blad, nalegal i lody mi zbrzydly. jestem z nim caly czas.