Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werhgvcmn

proszek do prania dla noworodka fairy

Polecane posty

Gość werhgvcmn

czy ktoś używał tego proszku dla noworodka proszę o opinie?

Gość fghdffgh
najlepszy

Gość fghdffgh
mala jest alergikiem tylko ja kupuje plyn do prania a nie proszek, w zasadzie nawet taniej wychodzi

Gość nokia33
a ja od 6 miesiaca piore w Ariel i synusiowi nic nie jest. A na poczatku to tez Fairy.

to nie zalezy od proszku i czy dobry czy zle..tylko od skory dziecka..:) dla jednego bedzie dobry persil a dla innego ariel lub wlasnie fairy. najlepiej kupowac te proszki ktore sa non-bio. ja uzywalam persil:)

ja uzywalam i nadal uzywam fairy non- bio (w plynie) dla calej rodziny w tym dla noworodka (teraz ma 1.5. roku) i dla starszej corki alergika. polecam - nie tylko delikatny i jak najbardziej odpowiedni dla noworodkow i malych dzieci ale takze bardzo dobry- piore wylacznie w 40 stopniach i ciuszki czysciutkie a plamy znikaja bez odplamiacza:)))

Gość lllllilllli
wole ten w plynie fairy niz w proszku wydaje mi sie ze jest delikatniejszy, plynu do zmiekczani nie uzywam narazie bo mala miala po nim straszne uczulenie zwlaszcza kiedy dodalam do koncowej fazy plukania!kupilam jej krem E45 oraz plyn do kaapania E45 i wszystko ladnie znikalo a buzia malutkiej znowu byla normalna bez zadnych krostek zaczerwienien czy plamek,a jej skorka po plynie do kapania delikatna i mieciutka wiec polecam zaznacze ze wczesniej mala co oliwka czy balsam to uczulenie NO ale co dzieciatko to inne jedne mniej wrazliwe drugie wiecej!

Gość fghdffgh
ja tez uzywam E45.mala jest alergikiem, to jest lepsze niz oilatum.moj maz tez tego uzywa do kapieli, a ja kremu do twarzy.rewelacja