Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynkaaaaaaaaaaaaa

dlaczego sprawdzacie kobiety?

Polecane posty

Gość cytrynkaaaaaaaaaaaaa

dlaaczego nie potraficie zaufac? i stosujecie jakies glupie gierki? np wzbudzanie zazdrosci ...kilkudniowe milczenie....kto to wymyslil?na mnie te wasze gierki nie dzialaja..szkoda czasu

Gość aha111
tez tak mialam,moj koles wyslaalm mi esa ktoey sie zaczymal- czesc madziu....bylo to imie jakiejs laski i pisalm tam ze ostatnio wyladniala i takie tam pierdoly, po co?? bo chcial mnie sprawdzic czy mi na nim zalezy

Gość Kot PaliGłupot
ale kto ? My? To jakaś partia jest czy komuna? Kuyp sobie wibrator albo pozycz ode mnie

Gość umbaumba
z tego samego powodu dlaczeo wy sprawdzacie meezczyzn

Gość frufru
"aha111 - tez tak mialam,moj koles wyslaalm mi esa ktoey sie zaczymal- czesc madziu....bylo to imie jakiejs laski i pisalm tam ze ostatnio wyladniala i takie tam pie**oly, po co?? bo chcial mnie sprawdzic czy mi na nim zalezy " hehe i jakiej reakcji oczekiwał?... awantury, że co on sobie myśli, że "ja nei pozwalam", że "jak mozesz mi to robic" itd?... bo ode mnie - moze nie za pierwszym razem, bo pewnie uznałabym to za głupi żart, ale za drugim, a za trzecim już na bank - zwrotnie SMSa z odpowiednią treścią i byłoby bajbaj. pomijając już fakt że nie znam takich kretynów, skąd wy ich bierzecie?...