Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23 x mmmmrauuuu

może ktoś mi pomóc - z wiadomych względów skierowane do Panów a może i Pań...

Polecane posty

.. i znajac swiat i Amerykanów, oczywiscie sam go zaraz równiez opatentował, i obłozył milionem praw autorskich i copyrightów.. :D

...też go nie lubię :classic_cool: aczkolwiek zmuszony jestem tolerowac, siłą przyzwyczajenia.. ;) na Linuxa w moim podeszłym wieku chyba nie będę sie przesiadał ;)

Pan Maciejko --- moja wiedza w temacie nie jest tak obszerna i nie wiedziałam, ze "Real Alternative opracował zespół informatyków, który opracował własny sposób otwierania tego formatu, omijając patent real.com", po prostu kiedys miałam podobny problem stąd mój skromny wypis w temacie.;)

Ale Ja wcale nie uważam, że każdy musi posiadać taka wiedzę o oprogramowaniu :) Po prostu to moje hobby. Chciałbym was tylko prosić abyście w miarę możliwości wybierali jak najczęsciej, legalne, bezpłatne oprogramowanie :)

Twoje wczesniejsze wypowiedzi zabrzmiały tak zdecydowanie, że nie śmiałam protestować ;) a wracjąc do tematu zawsze warto dowiedzieć się czegoś nowego:)

ależ oczywiście {cool] własnie, skoro już kolega zna sie na rzeczy.. ;) to 2 pytania: czy Gimp i Blender do zastosowan komercyjnych tez są bezpłatne? ;) oczywista mógłbym przeczytac EULĘ, ale jak widzę 80 000 słów w 18 paragrafach, to... :O

222 --- wiem, że Gimp'a można ściągnąć bo kiedyś potrzebowałam...:D a drugiego programu nie znam. Co do legalności to w Twoim pytaniu chyba? kryje się odpowiedź:P

MS, wszystko mozna sciągnąć, nawet Photoshopa CS4 Extended, i to nie w wersji trial :classic_cool: ale nie o tym mówimy ;) własnie pytam, bo gdzies mi mignęło, że Gimp do pro tez jest darmowy, co troche hmm.. nie zgadzało mi się ze zwykłym podejsciem twórców ;) Blender to darmowy program do grafiki 3D - taki 3DStudio, tylko free. http://www.blender.org/features-gallery/gallery/art-gallery/ oto i dzieła mistrzów... ;)

Przypomniałam sobie, że ten program też jest mi znany ;) ale nie miałam z nim styczności. Wiem, że można wszystko ściągnąć...:p , my jednak piszemy o leglanym oprogramowaniu jak np najnowszy Adobe CS czy Photoshop.

Kobieta zajmujaca się komputerami..? hmm.. ;)

nie sądzę, żebys była informatyczką i na szczęscie chyba ;) ale swobodnie obracac się w temacie i wiedziec o czym się pisze, gdzie co sciągnąc, i czego do czego uzywac.. nie az tak duzo takich ;) umysł chyba dość analityczny - duży plus z "pewnego" punktu widzenia...;)

wiesz jak zechcę mogę udawać laiczkę i dyletantkę :P wracając do tematu to mam do czynienia z informatykami, garfikami i " uzurpuję" sobie prawo:P aby dodać trzy grosze sie w powyższym temacie. ;)

owszem, wiem, że laiczka i dyletantka kręci co poniektórych miłosników "głupich lal"... znam waszą zasadę "udawaj głupszą niz jesteś" itd, ale wiesz, że nie u wszystkich się to sprawdza - niektórych (khmm.. :D) wręcz odstręcza. aa, to robi się jasniej.. ;)

Wracając do tematu...:D a właściwie odstępując od tematu ;) nigdy nie udawałam głupszej niż jestem chyba, że miałby być to raodzaj zabawy? :D \"aa, to robi się jasniej..\" - na ile jaśniej? ;)

nie na wiele ;) ale hmm.. wiek, miejsce pracy.. ogólny obraz ;) (nic nie mów, nie pytam.)

mała przerwa na informę - bo ile mozna o tych sutkach, penisach, wytryskach, łechtaczkach, pulsowaniach... :classic_cool: no wiem, ze długo mozna :P hehehe

Tak twierdzą... Nie wierz wrogiej propagandzie ;)

Gość 23 x mmmmrauuuu
proszę proszę.....człowiek was na chwilę opuści i jak się rozkręcili....Midnight Secret też tak mam...jak coś mnie zirytuje w sprawach "komputerowych" to nockę zawale a dojdę - bez skojarzeń proszę:) o co kaman....dziękować za rady...jak coś wykombinuje to o sobie dam znać...czasami dobrze bywa jak płeć piękna - bez obrazy Panowie - wie coś więcej niż co to .avi lub .jpg.......mokrych snów dzieciaki:)

Gość 23 x mmmmrauuuu
ha! to teraz już wiesz......PC fajna rzecz ale do faceta mi daleko oj daleko........zawalać setki nocek pt. 0100010010100.............to nie dla mnie:) wole chrapać:p

@ 23xmrauuu dzieki ze napisalas bez skojarzeń :) własnie dzięki temu mi się skojarzyło :classic_cool: oczywiscie ze to dobrze jak płec piekna wie cos wiecej, w koncu my zwykle nie mamy za wiele do powiedzenia o szpilkach od Gucciego, albo kolorze włosów.. ;) o emocjach to wiekszośc tez tak średnio raczej.. więc dobrze ze jest dodatkowy temat, i jakże bezstresowy ;) mokrych 🖐️ @MS obserwacji.. to tylko takie wrażenie :) na pismie wszystko inaczej wygląda.. :)