Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23 x mmmmrauuuu

może ktoś mi pomóc - z wiadomych względów skierowane do Panów a może i Pań...

Polecane posty

Gość 23 x mmmmrauuuu
iiiiiii tam kolor włosów....na czarny człowiek machnie a ciuchy czasem second hand:) i voila....właśnie ściągnęło się małe coś w formacie .flv....w czasie ściąganie był format .flv i oczywiście .PART ale po zakończeniu only .flv.....więc alles gut:)

Gość 23 x mmmmrauuuu
czasami bez niczego a czasami akceleratory - głównie DAP

myślałem, ze czyms w typie emula lub bittorrenta - w emulu tez są part-y z kolei, przy sciaganiu ze stron menedzerami pewnie tez co menedzer to metoda - np Flashget tworzy ci plik czesciowy .jcd (albo .jc!, nie pamietam) ważne że trybi ;) tez będę leciał, trza odpocząc branoc 🖐️

Gość 23 x mmmmrauuuu
branoc branoc:)

Gość 23 x mmmmrauuuu
dzieńńńńńń dobry dzieciaczki:) i jak tam wasze sny....i te suche i te mokre?

u mnie żadnych, jak zwykle :classic_cool: jak sobie człowiek sam nie załatwi w necie to juz na nic nie może liczyc.. :o :P

Gość 23 x mmmmrauuuu
o kurczę........przerażające ale prawdziwe:)

Gość do 23 X mmmrraaauu
jak ci na imie kotku ?

Gość 23 x mmmmrauuuu
Leokadia...ślicznie nie?? do 222.....obecnie tak:)

Gość 23 x mmmmrauuuu
do 222 jeszcze raz - hasło na dziś jest zajebiaszcze że aż miło:):)

dzięki, i tak juz zmieniłem, przewiduję duzą rotację haseł :classic_cool: nie denerwuj się, póki co masz tylko pomarańczowe podszywy :D do Gold Member ((:classic_cool:)) jeszcze musisz ciut poczekac ;) Midnight pewnie daleko gdzieś... ;)

tzn, do statusu Gold Member ((:classic_cool:)) nie ze ktos taki tu sie wypowiadał, bo tak wyszło, jakbym odpowiadał :O :D

:) Gimp i Blender są na licencji GNU General Public License. Zgodnie z nią program można wykorzystywać bezpłatnie w zastosowaniu domowy,, jak i komercyjnym.

🖐️ dzięki, Maciejko przebijanie się przez te prawnicze zapisy dobija mnie kompletnie Blendera mam, choć zero z niego umiem - jakis taki inny od "typowych 3D typu Max czy C4D - ale moze powyższa informacja mnie zmobilizuje, bo nie mam 17K,- na 3DS 2009 ;) o Gimpie tylko czytałem, ale - jak powyzej - bo CS4 tez za tani nie jest tak na wejscie ;) choc juz lepiej niz 3DS.

222 --- \"daleko gdzieś\" ? ;) hmmmmmm podoba mi się;) z \"pewnych względów\" przebywanie na tym forum jest niewskazane...;) i chyba faktycznie z dala \"gdzieś\";) Ciepło pozdrawiam ;) Nocne pozdrowienia również dla Pana Maciejko, 23 x mmmmrauuuu, Dop******lam dziś każdemu:)

a jednak nie az tak daleko ;) z pewnych wzgledów.. jakich? poza tym, że pozera czas masakrycznie? :D równiez pozdrowienia 🌼

Atak z boku 🌼 ale zaraz spać przecież, późno już :O mam ten nick ok już dłuższego czasu - nie rozmawialismy juz kiedyś..? :P

"poza tym, że pozera czas masakrycznie?" nocą pożera najprzyjemniej;) ...miałam komuś odpisać, wypisać się w temacie, nie zauważyłam Ciebie a drugi raz zostać nie wypada.......

nie wypada? na tym forum wszystko wypada ;) w nocy się śpi :classic_cool: własnie nie wiem co myslec.. no tak, jakiej innej odpowiedzi mogłem się spodziewać... :P