Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bellissima raggazza

YAZ - tabletki anty - kto bierze? jakie wrażenia?

Polecane posty

Gość Ania E.W.
Witam, Ja też posiadam jedno opakowanie tabletek Yaz do sprzedania. Musiałam zrobić przerwę w braniu tabletek, a tabletki były już wykupione. Jakby co prosze o kontakt annaerdmann111@o2.pl Pozdrawiam

Gość ghg
JA również własnie musialam odstawic tabletki a wczesniej kupilam je, takze mam do sprzedania opakowanie calkiem nowe za jakies 30zl, prosze o kontkat emailowy zainteresowanych dusik5@gazeta.pl

Gość 83kasia
Hej Dziewczynki:) ma do sprzedania 2 opakowania tabletek yaz, kupilam, ale nawet nie wyprobowalam, bo nie sa mi juz potrzebne... chce sprzedac, za dobra cene. Prosze o kontakt jesli est ktos zainteresowany :))) pozdrawiam!!! kasia

Gość ankakowalskaankawp.pl
odkupie Yaz ankakowalskaanka@wp.pl PILNE

Gość kassiia
Odkupię yaz pilnie, prosze o kontakt na adres mail, lub gg 11771978

Gość kaśka2424
odsprzedam 2 opakowania Yaz-nr gg 8513918

Gość karteczka****8
ja dostalam recepte na te tabletki od ginekologa, dluuuuuuuugo bralam microgynon a teraz gin zmienił mi na YAZ, nie wiem czy to dobry wybór, bo tamte mialy duzo hormonów a te maja najmniej podobno:/

Witam ! Biorę pierwsze opakowanie YAZ, niby wszystko jest OK. nie narzekam za bardzo ;] ale martwi mnie fakt, iż biore je już 3 tydzień a okres trwa nadal ( uciążliwe plamienia ) czy to normalne ? czy długo może to jeszcze trwac? ( dodam, że pierwszą tabletke wziełam pierwszego dnia okresu.)

Gość kajuchh
Kończe 2 opakowanie tabletek Yaz. Właściwie jestem bardzo zadowolona. Jedyny objawami na początku był rzeczywiście: zły humor, potrafiłam płakać bez powodu; uciążliwe plamienia (które na szczęście ustały); urosły mi piersi (co przyjęłam z zadowoleniem;d). Przy pierwszych tabletkach okres dostałam stosunkowo wcześnie jak na mnie, teraz to trwa dłużej i czekam, ale raczej niczego się nie boje. Jak powiedziałam - jestem bardzo zadowolona, jedyne czego mogę się doczepić to ich cena, ale jakoś się z tym godzę :) poozdrawiam.

Gość .yrka
Ja zmieniłam na YAZ poprzednie tabletki bo miały wyższą zawartość hormonów co mi nie służyło zbytnio. Na YAZ nie narzekam, wręcz sobie chwalę, jak każdy środek ma plusy i minusy, ale jest OK. No i ma cenę w porządku, bo generalnie antykoncepty są dość drogie;/ Dla dziewczyn z Łodzi mogę polecić wizytę w taniej aptece Juventy w CH Manufaktura, bo mają naprawdę bardzo dobre ceny tych środków, nie tylko YAZ, zawsze te kilka/kilkanaście złotych zostaje w kieszenie, na jakiś kosmetyk :D

ja kupiłam 2 opakowania tabletek Yaz ale mam problemy ze zdrowiem i odstawiam antykoncepty na dłuższy czas i mogę jedno odsprzedać za 30zł, proszę o kontakt didlunia@wp.pl

Gość ol
odkupię tabletki Yaz, mój nr gg: 7216527, proszę o kontakt.

Gość lekooomankaa
ja yaz przestałam brać po paru miesiącach, odbijała mi palma totalnie. tabletki to świństwo :)

Gość jokoonok
ja biorę drugi tydzień yaz, nastrój do dupy, pojawiają się pryszcze,wcześniej brałam diane i wszystko bylo ok. ale poczekamy zobaczymy. . .

Gość dorissan
Hej dziewczyny, biorę YAZ od 5 miesięcy, na początku miałam po okresie plamienia przez tydzień, później było całkiem ok, nie odczuwałam żadnych skutków ubocznych, ale z czasem zaczął mi doskwierać ból piersi, jajników, drętwienie kończyn, nie mogę się też wyleczyć z zapalenia pęcherza, które pomimo brania różnych leków wciąż powraca.. Ale jeszcze byłabym w stanie to znieść, gdyby nie mega wahania nastroju, jakie mam od ponad miesiąca, nic mi się nie chce, płaczę bez powodu, a przecież idą święta i sesja, więc dziś śmigam do lekarza po radę, czy odstawić zupełnie, czy zmienić je na inne. Jeżeli chodzi o plusy, to okres dostawałam zawsze w ten sam dzień, po 3 białej tabletce, był zdecydowanie mniej bolesny i bardziej skąpy.

Gość kitty3miasto@wp.pl
odkupię 2-3 opakowania YAZ, gdańsk i okolice lub przesyłka pobraniowa kitty3miasto@wp.pl

Gość gaga500
kupie dwa opakowania microgynon 30 .Mieszkam w Mysłowicach jezeli ma ktos do sprzedania to kupie.mój numer telefonu 515261865