Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkadiusz w.

Czy taka dziewczyna jest gruba?

Polecane posty

Gość arkadiusz w.

Czy dziewczyna, która ma 165cm wzrostu i waży 65 kg jest gruba?

Gość nieeeeeeeeeeeeeee
ja waze 63 i mam 165 cm,wzrostu,mam troche wiecej ciałka niz anorektyczki ale nie uwazam ze jestem gruba,jestem taka akurat,:)))

Gość taaaaaaaaaaaak
ja mam 170cm i 64kg i czuje się gruba :)

Gość alalaa
i o takie coś pyta chłopak xD

nie chłopak tylko podszywająca się zakompleksiona 16-latka. :P nie jest gruba, jest kobieca. chyba że ma miseczkę AA, tłusty brzuch i grubaśne uda (jak moja kumpela) - to jest gruba. jak ma biuścik, tyłeczek i tyle waży to ok. :) ja mam tyle cm i waże 61 i nie mam żadnych kompleksów. biuściasta blondynka z płaskim brzuchem i wystającym tyłkiem musi tyle ważyć :) pozdro

Gość esf we v
jak masz 165 cm i wazysz 65 kg to TAK jestes gruba! :O nie oszukuj sie !! powinnas ważyć max 58 kg! max

Gość asiulek82
masz racje ja mam 165 i 58 kg to max ale to też zależy od proporcji

Gość po co i na coooo
ja mam 174cm i waze 60kg i jestem gruba :O, mam grube uda i wielkie dupsko.

Gruba.Ja mam 177 i 60kg. Oczywiscie wazniejsze sa wymairy niz waga bo moze miec ciezke kosci .(no ale nei az tak) Powinna zrzucic z 10 kg.

Gość esf we v
MAM 160 cm i waze 50 kg uwierz gdybym wazyła 60 kilosów to byłabym gruba :O bez względu na proporcje!!

odezwała się hehe a nie potrafisz zrozumieć że można ważyć nawet 70kg i być seksowną kobietą, a można 60 i być małpopodobnym pasztetem? zależy gdzie to jest rozłożone, także nie wpędzaj 16-latki w kompleksy bo kolejna anorektyczka będzie :classic_cool: znam jedną dechę z tłustym brzuchem, wielkim tyłkiem, ogromnymi udami (dziewczyna ma kształt klasycznego oscypka) waży teraz ok. 59 a znam jedną która waży 65 i każdy normalny facet ślini się na jej widok jak pies na widok pedigree

Gość esf we v
nie chrzań :O mało któy młody facet lubi dizewczyny 'przy kości' czyli z lekka nadwaga :D:D

Gość arkadiusz w.
Nie poszywam się pod żadną 16-latkę. Chodzi o to że poznałem pewną dziewczynę która ma specyficzną budowę ciała. Tzn. od pasa w górę jest szczupła, ma szczupłe ręce, wąskie ramiona, piersi takie średnio-małe. Za to od pasa w dół jest, hmm... po prostu ma bardzo szerokie biodra, tyłek, szerokie uda i w ogóle jest tam "przysadzista". Przyznała mi się niedawno że waży 65kg. I tak się zastanawiam czy to właśnie nie za dużo przy jej wzroście.

Gość arkadiusz w.
jeszcze dodam, że brzuch też ma płaski.

Gość po co i na coooo
"każdy normalny facet " zalosny zabieg :O..., bo kazdy inny ktory tego nie robi, nie jest juz normalnym:O zgadzam sie z esf, zdecydowana wiekszosc NORMALNYCH :O facetow gustuje w szczupych smuklych kobietach. nawet mi jako kobiecie, milej patrzec na szczupla, niz na grubsza, chocby niewiadomo jak byla zadbana :O.

Gość po co i na coooo
lo jesu :O nie zastanawiaj sie czy to duzo czy malo, a czy Ci odpowiada i masz chec ja bzykac :O. co Ty chcesz ja analizowac pod wzgledem wagi ? ma Ci sie po prostu podobac! ja mam niska wage, a tez wielkie dupsko - kwestia budowy ciala (mam szerokie biodra i choc ni grama tluzczu na nich, wydaje sie duza na dole:O ). moze ona ma to samo...jesli tak to nawet z duzo mniejsza waga, zawsze bedzie miala takie proporcje (gora chudsza, dol wiekszy)

czyli typowa gruszka, nawet gdyby sie wychudziła i tak będzie miała dysproporcję między górą a dołem.

Gość kaja_aa_aa
bez zdjecia ciezko ocenic bo czasem ktos ma ciezkie kosci a czasem lzejsze wszystko wlasnie tez zalezy od tego gdzie co jest rozlozone ja mam 170 i waze 61-63 w zaleznosci od dnia i tego jak przez ostatni tydzien sie odzywialam ale mam dosc duze cycki brzuch nie jest bardzo plaski jest na nim troche tłuszczcyku ale tez nie bardzo duzo odchudzanie nic nie daje to znaczy na brzucho tak bo jak cwiczylam to i brzuszek fajniejszy ale tak cycki sie nei zmniejszyły a chudne w tylku i tak jest nie za duzy a jak zaczynam odchudzanie to tragedia

Też mam taką koleżankę z taką budową, nie ma cycków a dupę aż dziw bierze. Gdyby schudła to pewnie wyglądała by od góry jak anorektyczka. A mojego chłopaka siostra też ma 165 i wazy jakieś 63-65 kg i jest szczupła, nogi ma chudsze ode mnie (a ja waże przy takim samym wzroście 57kg), tylko ma rece trochę psysadziste, ale cycków znów nie ma :/ Wiec twoja nowa kolezanka po prostu ma taką budowę, pewnie Murzynom by się podobała, bo oni lubią duże dupska a na pierisach im aż tak nie zlaeży...

nie zgadzam się z tym że prawie każdy facet nie lubi dziewczyn przy kości!!!!!!!!!!!! nie wiemy jak ta dziewczyna wygląda być może jest gruba być może nie nie widzimy jej zdjęcia i nie możemy określić tego być może ona jest tzw nabita???

Gość lubię ludzi
a ja mam budowę klepsydry mam czym oddychać i na czym siedzieć ;P no i facetów to kręci a przy wzroście 170 ważę 69 ;P (a nie wyglądam na tyle ;) ) wszystko zależy od budowy ciała no i od poczucia bycia sexi :D ja się taka czuję i inni mnie jako taką odbierają :) (nie, nie mam problemó z facetami :) )

owszem, powinna mieć mniej wiecej 10kg mniej niz koncówka wzrostu (tutaj 165-110 = 55kg) ale: po 1) nie znamy wymiarów po 2) nie znamy miseczki po 3) od tej reguły sa wyjatki, i to częste, które nie opierają się li tylko na wymiarach :classic_cool:

Gość lubię ludzi
dziękuję ;] ps. poza tym skoro Ci się podoba to jakie to ma znaczenie czy ma 65 czy 63 czy 68 kg ;/ ? nie rozumiem autora topicu......

Gość no kochany
ja mam 176 cm, ważę 65 kg i uważam, że ze 4 kg mam do zgubienia przynajmniej :)

Gość lubię ludzi
do "no kochany" - jeśli chcesz być chudzinka to masz do stracenia te 4kg, ale nie popadajmy w skrajności!

@ no kochany znam tylko 1 kobietę, która przy swojej wadze twierdzi, ze nie ma nic do zgubienia :D /najciekawsze jest to, ze akurat ona mogłaby tyle schudnąc bez szkody dla siebie :classic_cool: ..a i tak ją hmm.. lubię? 🌼❤️/ tak więc, twoje pragnienie zgubienia 4kg miesci się w standardowym kobiecym tekscie wszech wag :D