Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość L.

pro-ana

Polecane posty

Gość L.

czy sa tu osoby, dla ktorych odchudzanie stalo sie praktycznie codziennoscia, stylem zycia?

Gość Pro Anal
To jest to :-P

Gość motylkowa dziewczyna
jestem

Gość poziomka32
jestem

Gość L.
ty sobie wrzucaj od tylca kogo chcesz, jak masz mozliwosc, ale nie podszywaj sie! a jestescie na forach zwiazanych z tematyka jak w temacie

Gość L.
zapraszam na forum, ktore kiedys mialo tematyke pro-ana, ktore teraz reaktywujemy i moze nie jest juz tak strasznie glodowkowe, ale osoby sa silnie zmotywowane;) http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13147 napiszcze cos o sobie w zgloszeniu!

Gość lewizna
do psychiatry idio....tki a nie szukać ofiar. Same jesteście ofiary życiowe skoro nad swoim ciałem nie panujecie. Obsesja żarcia bądź nie-żarcia staje się dla was sensem życia. Znam taką p...isdę - rozwaliła rodzinę. Wszystko wokół niej się miało kręcić. Spuściłabym ci łomot to od razu znormalniałabyś.

Gość dziewczyny same
się niszczą niedawno w moim mieście jedną taką pochowano do psychiatry póki czas :O a autorkę naganiaczkę to pierwszą do szpitala

tk , wszyscy mówcie , ze to ne normalnie , ale nw nic . trudno jest z dnia na dzień byc normalną , jk jest ktoś z Aną od pół roku !

Witam, pracuję nad projektem fotograficznym na temat anoreksji- sesje będa typu edytorial. W zmierzeniu tego projektu jest ukazanie czystej formy anoreksji z twarzą lub bez. Szczególnie zalezy mi na znalezieniu motylków z zachodniopomorskiego- sesje są niestety tfp- czyli pozowanie za zdjęcia. Koszty dojazdu moge zwrócic. Jeżeli znajdzie sie ktoś chętny prosze o kontakt : gg 3049449 To moje portfolio: ( jeżeli kogoś by ciekawiła jakość zdjęć) http://www.maxmodels.pl/voodica.html www.voodica.darkfolio.com

Gość Dedain
Serdecznie zapraszam na aktywne Forum Pro Ana: www.nasz-motylkowy-dom.pun.pl/forums.php