Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dariaandzia

5 kilo mniej kto ze mną?

Polecane posty

ja mam za sobą oł godzinki na orbitreku, moze po obiadku wejde na niego jeszcze raz bo film sie skonczył i mi sie odechciało cwiczyc :-P i nie mam tez natchnienia na brzuszki :-(

No ja już po spacerze 2,5 godziny 500 kalorii spalone ,zaraz zjem odpocznę i poćwiczę pół godzinki i ze 100 brzuszków machnę , dziecko daje dziś na noc do mamy to pójdziemy z moim na siłkę i do sauny więc dużo spalonych kalorii, jutro się ważę a wy kiedy?

Właśnie zmieniłam stopkę bo w bmi w wieku 24 lat moja idealna waga to 67 przerąbane czym człowiek starszy tym mniej powinien ważyć jeszcze nie mam 24 ale to już w pazdzierniku więc lepiej jak schudnę do 67 mojemu nic nie mówię nawet bo jest zły że jeszcze się odchudzam,a jak z wami macie pewnie kogoś nie są zli jak się odchudzacie ?

Właśnie zmieniłam stopkę bo w bmi w wieku 24 lat moja idealna waga to 67 przerąbane czym człowiek starszy tym mniej powinien ważyć jeszcze nie mam 24 ale to już w pazdzierniku więc lepiej jak schudnę do 67 mojemu nic nie mówię nawet bo jest zły że jeszcze się odchudzam,a jak z wami macie pewnie kogoś nie są zli jak się odchudzacie ?

ja dzis sama stwierdziałam ze chyba troche za mało sobie ułozyłam jedzenia na dzis + jeszcze cwiczenia i dołozyłam sobie do obiadku zamiast dwie kromeczki chrupkiego były 4 i pewnie zamiast jabłka a własciwie to napewno bedzie cos do jabłka jestem głodna wiec cos jest nie tak a co do opini mojego chłopaka to tez czasami marudzi, ale to przeciez normalne, oni zawsze marudzą a napewno tez sie ucieszy jak wyskocze w lato w bikini z ładnym ciałkiem :-)

love coffee - ja jezdze tylko na orbitreku około godziny dziennie w dniach wolnych od pracy czyli około 3-4 razy w tygodnie na orbitreku plus brzuszki, jakis specjalnych cwiczen nie znam ale jakby ktos tu wpisał takie to tez bym była zadowolona

Chcesz szybko to mało jedz i spalaj raz tyle co zjadłaś ja tak robie i chudne ponad kilo na tydzień a czasami więcej

Uśmiechnięta powiem ci że niedziela to zarąbisty dzień do ważenia z tego powodu że w sobote jest wolne i dużo pokus czeka i jak pojesz za dużo to w niedziele waga jest większa ,a ja nie chce tego więc nie ma mowy o sobotnim obżarstwie

nom, a ja sie boje ze bede na jakiejs imprezie dzis a tam napewno sie cos zje :-\\ bo i sie tancuje, a i pije sie niedobrze przy pustym zołądku :-\\ normalnie staram sie wazyc w piątem jednak :-P tylko teraz miałam jeszcze okres i bałam sie ze waga pokaze jeszcze wiecej.....

Hejka dziś u mnie na wadze wyskoczyło 71,5 jestem zadowolona bardzo:) Wczoraj porządziłam wypiłam 3 drinki Śniadanko jogurt II krupniku troszkę obiad jakaś sałatkę zrobię podwieczorek lód i na kolacje zjem wase z szynką drobiową

Gość Monia77777
Witam! Ja sie dołączam do odchudzających!!! Dziś robilam serie brzuszków. I mało zjadłam:) hmm.. może dzis juz nic nie zjem:) Ale nie rezygnuje ze słodzenia herbaty!!! :):):) Autorko , ja tez ważyłam 90 kg:) I zrzucilam to w ok 6 miesiecy:) Teraz juz tylko 66 ale to i tak dużo.Chce wygladac jak modelka:) Oto moj cel: http://www.auto-blog.pl/wp-content/uploads/2007/10/dziewczyny-i-samochody.jpg Oczywiscie nei mam zamiaru wyglądać jak anorektyczka!!! Moje wymiary: wzrost 176 cm waga: 66 kg wiek: 23 lata I na serio przydałoby mi sie troche schudnać:)

No koleżanko masz mój wzrost i tyle samo lat gratuluje schudnięcia :) ja chcę ważyć 67 to jest idealna moja waga no i twoja ,ile chcesz ważyć ? ja już nie mam brzucha boczków wyglądam dobrze ale dużo jeszcze ważę bo mam duże piersi niestety :( Śniadanie filet śledziowy w pomidorach puszka pół grahamki ,na obiad będzie pierś z buraczkami,kolacja 4 ryżowe krążki z serem białym

Gość Monia77777
HEj! JA żle wygladam jak waze 67kg, ładnei wyglądałam jak ważyłam 60 kg:) I myśle ze to byłby moj cel. Narazie próbuje niezobowiazujacych cwiczen, co znaczy ze skakam , biegam , nie liczac czasu ani iliości powtorzen i powiem ze to swietnie działa:) Bo nie mam dość. Wiem ze efekty bea z miesiac ale nie zniechęca mnie to. Odtąd juz mam zamiar zachowac wage. Lepeij sie wtedy czuje i ładniej sie prezentuje w strojach... 30.04.2009 175 cm 66,1 kg

Hejka co z wami mi zostało jeszcze kilo z groszami i zacznę nową dietę stabilizacyjną przez 6 tygodni i to będzie koniec z dietami będę się starała tylko nie przekraczać 1700 kalorii

Witam ja już zakończyłam dietę waże niecałe 67 kg, cel osiągnięty życzę wam tego samego!!!