Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowa pani lat 20

boję się powiedzieć mu tego...

Polecane posty

mam wspaniałego chlopaka, jestesmy co prawda ze soba 3 miesiace, i 3 miesiace trwala znajomosc...wiem, ze krotko...ale Nigdy zaden byly moj, nie byl dla mnie tak dobry przez 2 lata jak on po 3. Nie bede wymieniac jego zalet ani wad (sporo je ma) ale akceptuje je. Ostatnio powiedzial mi ze mnie kocha, w swieta, spotkalam sie z nim tuz po nich, wydawal sie jakis inny, wczoraj sex byl niesamowity, oboje to zauwazylismy, czuly i boski taki z miłości ja bym to nazwała, koledzy jego mowili przy mnie wczoraj ze zmienil sie, ze nie poznaja go. Moj problem jest taki, ze...ja nie powiedzialam mu ze go kocham, czuje do niego duzo, tesknie za nim, ale boje sie powiedziec tego, boje sie ze bede zalowac, ze nasze relacje sie zepsuja. niedlugo wakacje, wyjedziemy do swoich rodzinnych domow, i nie wiem jak to bedzie. rzadko pewnie sie bedziemy widziec...nie chce go stracic,ale boje sie mu powiedziec kocham. przeraza mnie wizja nadchodzacych wakacji:( ale to tylko wakacje...3miesiace. zaprosil mnie juz na 3 wesela u niego w miescie, moze jakos bedziemy sie widywac:( moze nie jestem gotowa powiedziec mu to slowo? dla mnie jest zobowiazujace...nigdy nikomu nie powiedzialam ze kogos kocham, balam sie, wiedzialam ze sie skonczy znajomosc, teraz czuje co s innego, cos b. fajnego, ale potrzebuje tej pewnosci ze chce byc ze mna dalej...mowi ze jestem swietna, fajna, itd...ale potrzebuje tego zapewnienia ze nie chce innej :( ale to tez jest zobowiazujace slowo:( pomozcie mi. czy lepiej poczekac, i powiedziec z ego kocham z cala pewnoscia, czy jak?

Gość przypadki Robinsona Cruzoe
Jak zdejmujesz przed nim majtki to może i zdobądź się na odrobinę szczerości i powiedz co czujesz

Gość Glupie Gadanie
To faktycznie deficyt straszny. Moze jakis pucz albo rewolucja aksamitna chociaz. Jak to jest byc z kims kto cie zle traktuje?

on mnie dobrze traktuje.

Gość wiem co czujesz
ja się tak męczyłam troche dłużej niż ty:) strasznie bałam się wypowiedzieć te słowa, a jeszcze bardziej bałam się jego odpowiedzi. postanowiłam poczekać, aż będe pewna, że go kocham, no i upewniłam się, ale nadal bardzo się bałam mu to powiedzieć. patrzyłam mu w oczy i chciało mi się płakać bo słowa nie chciały mi przejść przez gardło. wkońcu to powiedziałam tak poprostu. słowa same wyszły z moich ust. poczekaj nie przymuszaj się bo zabrzmi to sztucznie. troche się rozpisałam, ale jeszcze jestem pod wrażeniem, bo to było kilka dni temu:D

tylko ze on mi juz powiedzial ze mnie kocha. dwa razy w ciagu tygodnia... mi tez nie przejdzie to przez gardlo...dlugo czekalas az mu powiedzialas? ja potrzebuje zapewnienia ze nie chce innej. nigdy mi tego jeszcze nie powiedzial...

Gość Glupie Gadanie
co ty masz dziecko za problem, on ci powiedzial z cie kocha a ty nie to nie, nie rob tego na sile bo to nic nie zmienia, wez go za reke i idzcie do kina, na lody czy co tam, zacznijcie normalnie sie traktowac a nie tam jakas zbedna egzaltacja, dzieciom wydaje sie ze milosc to wieczna egzaltacja, splywajacy pot itd. dajcie sobie na luz... co za masakra http://www.youtube.com/watch?v=uJ2rWqpTtTk Uffff, tyle rewolucji, tyle propagandy, pieniedzy wydanych, materialow szkoleniowych i jak nic ci Polacy wciaz tacy zahukani.

Gość wiem co czujesz
długo, nie chce pisać ileale naprawde dłgo:D, jednak byłam w o tyle lepszej sytuacji, że on mi też tego nie powiedział. a jak on reaguje jak ty mu nic nie odpowiadasz w takiej sytuacji? może narazie nie musisz mu tego mówić bo on to widzi

jak pierwszy razmi powiedzial to mnie zamurowalo, i nie wiedzialam co powiedziec. spytal dlaczego sie nie ciesze to mowie ze ciesze tylko mnie zaskoczyles, i spytal kiedy ja mu powiem, to powiedzialam ze nieoczekiwanym momencie. wczoraj kochalismy sie i mi to powiedzial, wiec go pocalowalam i tyle. kocham go , ale musze byc pewna ze on chce dalej ze mna byc, i ma jakies plany jak przetrwac wakacje ;/

Gość Glupie Gadanie
i ogłoś na rynku głównym miasta

Gość skoro ci powiedzial ze
cie kocha, to nie chce innej-proste