Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazka1407

pomozcie

Polecane posty

Gość Anastazka1407

chcialam zalozyc swoje konto na kafetrii, ale nie posiadam wlasnego e-maila, poprosilam corke o podanie , i pisze posty, a tu co sie okazuje? - otoz, za kazdym razem kiedy wysle posta obok pojawiaja sie jej adresy ! jak usunac te posty??? jak usunac KONTO?

Gość dadwrr
nie trzeba podawać maila żeby zarejestrować nick. wejdź w preferencje na górze po prawej

Gość Anastazka1407
dziekuje

Gość Anastazka1407
nie wpisuje tego maila on sie pojawia za kazdym razem tak juz zakodowane jest chyba:/

Gość Anastazka1407
nie mam juz do tego sily...

Gość dadwrr
zmień nick. zarejestruj sobie nowy tam gdzie Ci podałam i nie wpisuj żadnego maila. potem zaloguj się na ten nowy i mail nie będzie się już pojawiał. Zarejestrowane nicki (zabezpieczone hasłem) widoczne są na czarno. Ty nadal piszesz na pomarańczowo...

Gość dadwrr
logujesz się potem przy okazji odpowiedzi w jakimś temacie. wpisz to samo co przy rejestracji.

Gość Anastazka1407
to chyba dziala...

Gość dadwrr
to już naprawdę nie wiem... dziwne. kiedyś też jak jeszcze nie wiedziałam co i jak, wpisałam niepotrzebnie maila, ale z tego co pamiętam, to weszłam ponownie w preferencje zalogowałam się tu "B.Jeśli posiadasz już zabezpieczony hasłem profil dla forum, to zaloguj się teraz, aby móc zmieniać swoje ustawienia." i po prostu usunęłam maila by nie był widoczny