Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzeccczka

kto zna angielski

Polecane posty

Gość porzeccczka

We were unable to find an account associated with the email address you submitted your question from. If you have a Facebook account that is associated with a different email address, please email us from that email address and copy and paste this email into the new email, so that we may confirm your account ownership for security purposes. Please include your name and date of birth (month/day/year). If your issue has since been resolved, no further action is needed on your part. If you're experiencing other issues with your Facebook account, please visit moglby mi ktos chociaz ogolnie przetlumaczyc

Gość pijawka zaloguj się
nie mogą odnaleźć konta przypisanego temu adresowi email później instrukcje c robic ,żeby odzyskać

Gość asdfghjklghc
istnieje takie cos jak slownik np. ling.pl :P

Gość porzeccczka
wlasnie tlumacze z ling ale to tak roznie mi wychodzi jacy debile napisalam im wlasnie ze nie pamietam swojego emaila na ktory tam sie loguje a oni mi kaza z niego znow pisac

Gość porzeccczka
utworzylam sobie nawy email ktorego nigdzie nie zapisalam jedynie byl w pamieci przegladarki i na ten email sie zarejestrowalam w facebooku. usunela mi sie pamiec w przegladarce i nie moge sie zalogowac bo nie pamietam maila chociaz pamietam haslo! napisalam im to wszystko po angielsku, znajomy mi sprawdzil czy bez bledow a oni nawet chyba tego nie przeczytali no i co ja mam teraz zrobic

Gość porzeccczka
zdaje się ze kafeteryjne dziadostwo umie tylko wypisywać pierdoły o sexie, zamiast pomuc człowiekowi

Gość Lori

Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? {FIFOCapitals@gmail.com} Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With Interest Interest Rate Of 2.%. Affiliate Support Contact Via Email: FIFOCapitals@gmail.com