Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate / 19 lat

Nie lubie sexu?

Polecane posty

Gość Kate / 19 lat

Mam pytanie, byłam z facetem 7 miesięcy, z nim przeżyłam swój pierwszy raz, lecz z czasem sex był dla mnie jak obowiązek, nie czerpałam z tego przyjemności, większą przyjemność czerpie z tego jak sama się zadowalam, dziś miałam sen że się z kimś kochałam ale było znów tak samo, nie to co chciałam, a ja nie wiem co chce od sexu... Wszyscy się zadowalają że sex jest taki wspaniały a dla mnie dlaczego nie?? Może muszę więcej przeżyć?? Chciałabym to polubić, może muszę w trafić na takiego co będzie we mnie rozpalał wszystko co ukryte?? Co o tym myślicie??

Gość nininini
musisz chyba trafić na mężczyznę który pokieruję Cię i pokaże Ci jaki seks jest bossssssssssssssski!!!

Gość prl 90
Ja mam tak samo. Po prostu jestesmy oziębłe.

Gość Kate / 19 lat
chyba czas pokaże, tylko się tym zmartwiłam, bo myślałam że ze mną coś nie tak oO oziębłe? co masz na myśli?

stosujcie dalej stosunek przerywany, to najlepszym miejscem dla was będzie klasztor klarysek bosych :D :P

Gość Kate / 19 lat
ja tam nigdy nie stosowałam stosunku przerywanego, zawsze się zabezpieczalam, co 8 kobieta na 10 ma orgazm podczas uprawiania sexu, ale ponoć też trzeba w trafić na tego odpowiedniego żeby orgazm był w tym samym czasie. Ja jestem teraz wolna, uwolniłam się od obowiązku i jestem szczęśliwa, myślę że nie byłam gotowa na sex ale wiek we mnie to wymusił

Gość oburzony
Przykro mi słyszeć że traktowałaś akt czystej rozkoszy jako \"obowiązek\".Najwyraźniej zły partner Ci się trafił.Jak byś miała ochotę coś z tym zrobić to daj znak.

Gość Bankok
Samobójstwo w luźnym związku- nie dać kobiecie orgazmu

Gość gseryhyrtju
dla mnie sex to też obowiązek. Brak orgazmu.

Gość Kate / 19 lat
on się starał co do orgazmu i mogłam go mieć ale chce mieć orgazm podczas sexu z facetem w tym samym czasie, jak taki nadejdzie to bede wiedziec ze to ten ;p