Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzolla91

Bóle brzucha- zespoł policystycznych jajników. Prosze o odp

Polecane posty

Witam :) Od ponad miesiąca dziennie bolał mnie brzuch, konkretnie to podbrzusze. Byłam u lekarza ginekologa i dowiedziałam się, że mam cyste (torbiel) ok 3cm. Brałam jedynie tabletki przeciwbólowe i przeciwzapalne. Aż wylądowałam w szpitalu z powodu tak silnego bolu. Okazało się, że po kilku dniach przebywania na oddziale cysta pękła i zrobiła sie kolejna tym razem po lewej stronie (ok 3 cm). Stwierdzono zespoł policystycznych jajników. Od 23 dni biore tabletki antykoncepcyjne (yasmin) i leki przeciwbólowe. Chciałam się zapytać, czy któraś z was miała podobna sytuacje. I po jakim czasie brania tabletek antykoncepcyjnych bol minął i wszystko wróciło do normy ? Bo nadal mnie boli brzuch, dziennie czasem mocniej czasem mniej ale powoli już niewytrzymuje, nie potrafie funkcjonować :( Prosze, o porade.

Gość jak bym czytala o sobie
tylko mi nie pękła toriel,ale te same leki,ta sama sytuacja,ale trwa dluzej juz. Pco jest i juz nie zniknie.niepękniete pęcherzyki dają uczucie dyskomfortku i "rozpierania" od środka,wiec tak już będzie jak one sa. a jakie mialas robione jeszcze badania na pco? po czym to stwierdzili?