Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o wypowiedzi czekam

25 lat i juz zmarszczki???

Polecane posty

niedlugo koncze 26 lat od dawna mialam zmarszczki w kacikach oczu ale jakos nie przywiazywalam do nich wagi ale ostatnio dostrzeglam ze mam zmarszczke przebiegajaca od nosa az do ust (taka jak na drugim zdjeciu) http://republika.pl/blog_cp_4147548/5715308/tr/gosia_andrzejewicz_2.jpg no jetsem zalamana w moim wieku juz taka zmarszczka? przestalam sie usmiechac i staram wogle nei wykonywac zadnychruchow mimicznych co ja mam teraz zrobic? da sie to jakos cofnac albo zatrzymac?:(

?

pewnie masz skore podatna na zmarszczki...nie radze ci jednak przestac sie usmiechac bo tak czy owak zmarszczki sie pojawia a do tego stracisz wiele uroku. zamiast tego oszczedzaj na botoks i uzywaj czesto maseczek ujedrniajacych,a na codzien stosuj krem do cery suchej.dobry krem.

mozecie mi polecic jakis krem ktory by je troche wygladzil? nie sa one zbyt glebokie i jak sie dluzej nei usmiecham i nie poruszam twarza to sa slabo widoczne gorzej jaks ie np usmiechne to wtedy z jednej strony zostaje mi taka zmarszczka zalamalam sie

Gość linka55
stosuj kram z filterem, podklad z filtrem, zero solarium, duzo dobrych nawizaczy, zawsze dokladnie zmyj makijaz .. a no i rzuc palenie (mam nadzieje ze nie palisz :)

Gość linka55
jeszcze jedno: dawno dawno temu znalazlam taki artykul w "Twoim Stylu " pokazujacy jak wykonywac cwiczenia twarzy (zapobiegajace zmarszczkom i pomagajace likwidowac te juz powstale). Nie jestem jakims wybitnym znawca tematu wiec tylko ci napisze ze takie cos istnieje i podobno dziala.. moze ktos inny sie wypowie na ten temat.

Gość guzik prawda
zaden botoks!!! potem bedziesz wygladala jak manekin :O bez przesady- ja mam 21 lat, pelno zmarszczek mimicznych (od ciaglego smiania sie :D ). Przez moj usmiech, ktory tworzy zmarszczki wokol: oczu, pod oczami (!), wokol ust oraz takie wlasnie zmarszczki jak widac na pic mam mnostwo znajomych, wrecz meczace powodzenie u facetow, brak kompleksow i radosc z zycia :) a jezeli tak Ci to przeszkadza zainwestuj w dobre kremy dla skory suchej- mozesz wyprobowac La Roche Posay- ja stosuje cala serie i bardzo sobie chwale. A jezeli jestes zdeterminowana i masz kase na pozbyciu , to polecam kremy Shiseido

nie chodze na solarium, nie opalam sie i nie maluje sie

palic tez nie pale a co do skory to nei wiem czy te kremy do suchej skory beda dobre? nie mam suchej skory tylko raczej mieszana z tendencja do pzretluszczanias ie czola brody i nosa

Gość juka20
takie życie od 20 roku życie u kobiet robią się zmarszczki... nic nie poradzimy

i do tego mam taka zmarszczke na szyji tzw. kolie no chyba sie zabije czy to znaczy ze moja mlodosc juz przeminela i ze jestem juz stara??? :(:(:(:(:(:(:(

Gość grabarka
spoko....nie zabijesz się jak będziesz miała 40 lat, stwierdzisz, że jesteś młoda ...kup sobie krem przeciwzmarszczkowy

Gość ....finka
Zmarszczki swiadcza o niedomaganiach narzadow wewnetrznych.

Gość upskaaaz
na zmarszczki sa dobre sposoby np. kwas hialuronowy u dr widerkiewicza..

Gość wiona345
25 lat to wiek, kiedy mogą pojawiać się pierwsze zmarszczki mimiczne. Polecam serią Profilatyka zmarszczek mimicznych 25+. W każdym bądź razie na pewno to jeszcze nie czas żeby stosować kremy przeciwzmarszczkowe... pomyśl jakich kremów będziesz używać w wieku 40+....??

Gość mrowa 09435
Wiona, dokładnie tych samych, kremu nie dobiera się do wieku a do potrzeb skóry, a podstawa pielęgnacji przeciwzmarszczkowej jest taka sama dla wszystkich (kwasy, retinoidy, filtr UVA/UVB 50+ codziennie)...