Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nijaka19

Nie umiem uprawiać seksu!!

Polecane posty

Bezsensu:(( jestem cholernie niedoświadczona;(( pewnie będziecie sie śmiać ale wiecie jak mi głupio;/ nie mam rytmu...co najwyzej umiem loda zrobic... Jestem ze swoim chłopakiem juz rok kochamy się od 5 miesiey( omijając ze nigdy orgazmu nie miałam:( ) A dzisiaj był taki incydent że powiedziałam ,że nie mam siły na sex a on do mnie: Ale Ty nigdy nic nie robisz tylko lezysz.... pomóżcieee:(( i prosze bez głupich komentów:((

Gość fanka malibu.
no to przejmij inicjatywę i kochajcie sie na jeźdźca.

skoro nie czerpiesz z niego satysfakcji, to własciwie nic dziwnego, ze nie masz na niego ochoty ani siły :( a sama miałaś kiedykolwiek orgazm?

Gość fanka malibu.
nie pisz do niego. będzie chciał Twoje zdjęcie, żeby sobie zwalić. :/

a no tak.. wiec może najpierw popróbuj sama, nic mu nie mówiąc? to moze miec rózne przyczyny, czasem lepiej poznac swoje ciało samemu.. najpierw załapac o co w tym chodzi, a potem.. ;) mozliwe, ze nie masz orgazmu własnie dlatego, ze się dołujesz, jak to ci nie wychodzi - ruchy, i cała reszta - i koło zamkniete. A psychika u was odgrywa główna rolę, póki będzie na nie, to raczej cienko..

Gość DuzyPP
Ty masz 19 lat???

jeszcze tak na marginesie:) Jak sie kasuje temat;p? bo nigdzie tutaj usuń nie widze:P

Gość krystian
zostaw njaką w spokoju , ona jest moja .

Gość DuzyPP
Twoja w marzeniach chyba;p

nigdy cię nie kusiło, żeby samej spróbować? ;)

Gość Lambii
To może na jeźdźca? Puść muzykę i wczuj się w rytm. :)

Gość kasiaaaaaaaaaa
a moze to partner nie moze cie zaspokoic? ja jak mialam mojego pierwszego to przez pol roku sexu zero orgazmow i przyjemnosci w ssexie a z nastepnym bylo juz super..i to po 2 latach przerwy ;p

może to własnie jest częścia problemu na szczęscie kobietę mozna rozgrzac ;) ale do powższego moze się dokładac twoj kompleks nt ruchów i nieumiejętnosci - no i jest efekt jaki jest... wyluzuj, i nie przejmuj się tym tak bardzo ;) z luzem jest łatwiej i fajniej. jezeli przy zabawie samej, odpręzonej nie będzie ci przyjemnie, to dopiero wtedy bym się zaczał zastanawiac.. moze po prostu masz niski popęd, a przeciez bez sensu jest robic cos z obowiazku, nie?

Gość kasiaaaaaaaaaa
i ten teks co od chlopaka uslyszalas ja tez juz slyszalam :) a dodam jeszcze ze po pewnym czasie wrocilam do pierwszego i juzjest calkiem inaczej - lepiej.. nauczylam sie byc odwazna w lozku.. z muzyka na jezdzca jest najlepiej - sprobuj i najlatwiej orgazmu dostac :)

Jak wsadzi fiutka to ruszaj biodrami w różne kierunki, tak jak byś chciała fiutka złamać. Z czasem będziesz doświadczoną jebaczką.

Gość lubię ludzi
ej a ja mam pytanie co do pozycji "na jeźdźca" bo wczoraj ten... no byłam na górze i w sumie sama nie wiem... jak facet wtedy się czuje, przecież ja wykonuję głównie hmmm ruchy posuwiste? :D typu przód-tył a nie góra-dół... nie umiem go tak doprowadzić do orgazmu :( pomocyyyyyyyyyyyyyy :( ;/

Gość kasiaaaaaaaaaa
a nie mozesz troche dol gora przo tyl i jakies okrezne ruchy ?? moj na jezdzca szybko dochodzi- niestety ;/

Gość lubię ludzi
no mój powiedzmy, że... ogier jest ;P i zdąży mnie pare razy zadowolić zanim sam dojdzie, czasem to stresujące jest :( tzn wiadomo trochę po nim poskaczę ale nie ma przecież wtedy "Aż takich" ruchów jak w pozycji np. na pieska

Gość kasiaaaaaaaaaa
ale wlasnie na jezdzca mozna najbardziej sie wyszalec :) najlepiej przy muzyczce jakies szybszej

Gość lubię ludzi
hmmm... następnym razem zacznę od tej pozycji ;P a że za pierwszym szybko dochodzi to powinno być dobrze :D ps. dzięki Kasiaaaaa ;)

Gość kasiaaaaaaaaaa
no moj tez za pierwszym szybko dochodzi :) zycze milej zabawy :)

Gość super forum tylko mało anonsów
http://www.lanie.fora.pl/ P.S. nie przejmju sie WIELU FACETOW tez NIE LUBI SEXU !