Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy_lala

Dziwne zjawisko

Polecane posty

Gość pomocy_lala

Cześć, mam 14 lat i jeszcze nie miałam 1-szej miesiączki. od ok. pół roku mam upławy, a ostatnio zrobiły sie one różowawe. Tydzień temu upławy ustąpiłyi do teraz ich nie mam . Czy mogę dostać pierwszej miesiączki??

Gość pomocy_lala
Boje sie. Odpiszcie. Błagam. Po jutrze jade na 5- dniową wycieczkę szkolną i w tym na basen ( akwapark) I nie chciałam stracić okazji pływania :( PS sorry że to nie ten dział co trzeba ale potrzebuje pilnej pomocy.

mozliwe,ze dostaniesz,ale moze jeszcze nie teraz jak by co wez ze soba podpaski lub tampony to natura wiec jak masz dostac to dostaniesz.i przed powinien pobolewac cie brzuch

Gość pomocy_lala
Mame już pytałam i powiedziała, że co będzie to będzie. Ja chciałabym sie dowiedzieć jakiś konkretów :P a tak wogule to nie bądź pyskata :|

Gość pomocy_lala
Aha i jeszcze jedno. Nie komentujcie moich wypowiedzi. Dobra? Bo to wkurzające jest. Odpowiedzcie tylko i sie nie wtrącajcie!!:/

Gość tobie sie chyba
tobie sie chyba w dupie poprzewracalo, a my co, sluzace twoje, ze mamy nie komentowac a odpoiadac? jak jestes taka cwaniara i cos ci nie pasuje to rusz dupe i zajrzyj do ksiazki, nikt tu charytatywnie pyskatej gowniarze niewdziecznej nie bedzie zadnych informacji udzielal

Gość pomocy_lala
Ty taka jesteś, czy coś bierzesz?? To forum jest DLA WSZYSTKICH !! nie oczekuje takiej waszej" pomocy" .Licz sie ze słowami i jeżeli mnie urazisz to tego pożałujesz. Temat do zamknięcia a użytkownik: tobie sie chyba do zablokowania. Dzięki Angel from hell ;] - jedyna wyrozumiała na tym "forum" dołowania.

Gość tobie sie chyba
buahahah straszyc to ty mozesz swoje mlodsze kolezanki, leze i kwicze ;DDDDDD a i owszem, w dupie ci sie gowniaro poprzewracalo, do ksiazek dzieciaku!

Gość pomocy_lala
Z rozumem to Ty wyglądasz na 10 . Może i jestem młodsza ale mądrzejsza i sie nie będę kłócić. A tak w ogóle to forum to miejsce publiczne i chyba jeszcze nie dorosłaś do tego aby sie jakoś zachowywać. PS nawet zwierze sie lepiej zachowuje :P Przynajmniej nie odzywa sie niepytane.

Gość Kiniusia86
jaka gówniara z tego bachora XD a zakrwaw cały basen XD

Gość Kiniusia86
i nie pyskuj tutaj bo wiesz tu nie ma za dużo takich 14 latek, rozmowy są tu na jakimś tam poziomie, TU SĄ DOROŚLI LUDZIE ! do matki też tak pyskujesz ? życze ci abyś dostała ten cholerny okres, w tym cholernym basenie na tej cholernej wycieczce :P

Gość pomocy_lala
Wiesz... jakoś dostałam po - czyli dzisiaj ( po wycieczce). Żal mi was. Każdy ma jakiś problem. Ja tylko zapytałam a wy zaraz naskakujecie. Mój ojciec sie z wami skontaktuje, bo pracuje w policji. Ma na was niezłego haka. Teraz to mi jest was szkoda. Miłego wyroku i grzywny :P

Gość buabauauahahah
prosze, napisz, ze to prowokacja - nie mozesz byc przeciez tak bezdennie glupia :D :D :D a twoj tatus moze mi skoczyc gowniaro :D i bylby doprawdy niezlym idiota gdyby sam kazal ci to napisac :D

Gość pomocy_lala
No to sie przekonamy czy jestem taką gówniarą i idiotką. Chciałabym widzieć jakie będziecie miały miny gdy dostaniecie list z komisariatu z Wrocławia buhahaha...

Gość pomocy_lala
To są moje ostatnie słowa na tym forum. Spier**** z niego jak najszybciej bo są tu same powalone idiotki i zabujane w siebie cwaniary ;p Nara ;/ życze wszystkiego najgorszego :D

Gość buahahaha
Jasne,juz widze jak tatusiowi pokazalas post w ktorym piszesz, ze jeszcze nie mialas pierwszej miesiaczki. jestes tak bezdennie glupia z tymi swoimi tepymi i szczeniackimi spiewkami, ze nie powinnas stad uciekac, serio, jestes swietna na poprawienie humoru.. jutro wysylam link do tego tematu na fora humorystyczne i blogi w najglupszymi postami :D