Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlugo byc singielka

hej jak singielki spedzaja wieczory, szczegolnie w weekend

Polecane posty

Gość dlugo byc singielka

bo moj weekend najczesciej ogranicza sie do siedzenia na kompie i konczenia jakichs prac albo pojscia wczesniej spac bo po dniu jestem zmeczona tak ze nie mam ochoty na nic,wszyscy przyjaciele i znajomi maja pary i nikt nie zaprasza mnie na zadne wyjscia i inne spotkania, bo wszedzie so pary, smutno mi...

Gość pappapap
witaj w klubie , singielka od urodzenia, zero znaojomych

witaj w klubie singiel aktualnie i dobrze mi z tym :classic_cool: single to sposob na zycie nie narzekaj, jest takie przyslowie \'wszedzie dobrze gdzie nas nie ma...\" pomysl o tym

Gość dlugo byc singielka
nie lubie byc singielka, probowalam cos zmienic ale zawsze cos zepsuje, niestety...

Gość /////
gdy mam ochotę wyjść to dzwonię do przyjaciół i z nimi się umawiam... i to nie tylko w weekend, wtedy to wolę odpocząć w domu :)

jezeli "nie lubisz" nia byc tzn ze nia nie jestes. tzn ze tak naprawde jestes samotna. bycie singlem to swiadomy wybor a nie koniecznosc lub kompromis

Gość dlugo byc singielka
cale dnie spedzam albo w pracy albo na uczelni, bo studiuje staram sie to godzic ale nie zawsze znajde czas dla siebie a co mowa dla znajomych, w weekendy kiedy mam czasu troche wiecej to kazdy ma juz zazwyczaj cos zorganizowane i umuwione i to juz troche za pozno aby sie wpraszac na kolacje do kolezanki ktora ma spotkanie z chlopakiem

Gość camember
ja dzis o malo co nei zostalam singielka:O i to z mojej winy, naszczescie juz jest ok bycie singlem nei jest zle, ma sie duzo czasu dla siebie, na spotkanie z najlepsza kumpela w stalym zwiazku juz nei ma tyle wolnego czasu