Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweetka88

cos nie tak? ciaza

Polecane posty

hej... jestem w 24 tygodniu ciazy.. dzisiejszy dzien jest jakis dziwny.. jestem naprawde niespokojna, czuje jakbym miala 39\' goraczki.. od rana do okolo 13 strasznie bolaly mnie plecy. Pozniej mialam uczucie takie hmm... jakby mnie kolka zlapala. Mialam rozwolnienie... ogolnie jakos tak inaczej sie czuje.. jakby cos zlego sie stalo... denerwuje sie strasznie. Co sie dzieje? prosze o pomoc. Powinnam jechac do szpitala?

Gość dorcia33
Nie asz kontaktu ze swoim gin?Ja bym pojechala do szpitala,lepiej dmuchac na zimne

no wlasnie nie posiadam prywatnego nr do ginekologa a poradnia juz zamknieta.. :( nie wiem czy to co czuje to skurcze czy co..? ale jestem strasznie zestresowana... caly dzien jakby nie wiem cos sie stalo.. :(

Gość dorcia33
To lepiej jedz,bedziesz spokojniejsza pod opieka lekarza.

nie pojechalam do szpitala... w nocy mialam drgawki i kolatanie serca. Niestety jestem samotna mama wiec tatusia o pomoc prosic nie moglam ;/ teraz jest narazie ok. Ale jak sie bedzie nawracac bol to pojade do szpitala.

dziwie sie ze czekasz nie wiem na co-jedz do szpitala i tyle a nie pisz tu.Sory za szczerosc ale taka jest prawda