Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie DZIECIrodza dzieci

ZA MŁODE MAMY!!!!!!

Polecane posty

Gość takie DZIECIrodza dzieci

spotykam sie od jakiegoś idąc przez miasto z tak młodymi mamami!i to jest przerazajace ze to są dzieci!!!!!ja w wieku 20 lat zaszlam w ciąże a w wieku 21 lat urodzilam i zawsze myslalam ze jestem za młoda na maę,ale to co ja teraz widze masakra!!!!!wczoraj widzialam dziewczyne ktora szla z dzieckiem na spacer w w spodniczce w ktorej wszystko jej bylo widac,niosla ze soba mp4 i sluchala sobie muzyki,cycki na wierzchu a nie wspomne ze byla strasznie otyła!!!!i dziecko!!!moim okiem 16 lat nie wiecej!!!co sie dzieje!!!dzieci rodza dzieci!!!!

Gość dorcia33
Co zrobic mlodziez nam za szybko dorasta.

Gość A skad wiesz
ze to była matka tego dziecka?Może poprostu wyszła z kogoś dziekciem na spacer?

Gość hehes
a niby maolaty to takie seksi, a tu proszę tusta raszpla z bachorem i rozklapiochą. A 30 latek się czepiają pojjeby :O

jak ja miałam 16 lat i chodziłam z wózkiem to też się ludzie za mną oglądali tylko nie było wtedy mp4 ale walkmany ;) a w wózku siedział mój brat :D:D:D nie wiesz, że teraz babki sobie na 40 fundują nowe dziecko? dla odmłodzenia :D a starsze dzieci muszą potem z wózkiem łazić...

Gość 12 pesymistyczna
hehe ja w wieku 14 lat tez jezdzilam z bratem w wozku :DD i tez sie na mnie dziwnie patrzyli mimo, ze bylam bardzo wysoka i nie wygladalam na malolate ;)

Gość nie rzucać się
"wczoraj widzialam dziewczyne ktora szla z dzieckiem na spacer w w spodniczce w ktorej wszystko jej bylo widac,niosla ze soba mp4 i sluchala sobie muzyki,cycki na wierzchu a nie wspomne ze byla strasznie otyła!!!!i dziecko!!!moim okiem 16 lat nie wiecej!!!co sie dzieje!!!dzieci rodza dzieci!!!!" wkurzają mnie takie babska jak ty. to ze nigdy nie zajmowałaś się młodszym rodzeństwem czy go nie miałaś (na co wygląda bo za bardzo interesują Ci inni) to nie znaczy ze wszyscy tak mają. KRETYNKA, co interesuje cie jej otyłość? może byś się na swoim dziecku skupiła. tylko czekać aż zaraz sie okaże ze to na pewno była matka, bo dziecko sie do niej zwróciło mamo, albo ze ja nawet znasz :P

:D moja córka jak raz od wielkiego dzwonu wyjdzie z bratem to też się gapią :D ma 17 lat ale wygląda doroślej ale z wózkiem nie chodziła zbyt pamiętałam, jak mnie matka obciążała opieką nad rodzeństwem :O

no i jaki masz problem że dziewczyna wyszła z siostrą na spacer w ubraniu w którym chodzą teraz wszystkie jej koleżanki (może i nie najlepszy wybór przy nadwadze ale JEJ wybór i JEJ ciało) powiedziała Ci coś? opluła? zbluzgała? skopała? czy przeszła i poszła nie komentując chamsko Twojej - na pewno idelanej- osoby?

ja też mam duży biust i często ubieram bluzki z dekoltem, też słucham mp3, spódnic nie lubię ale jak ciepło to nie raz chodzę w krótkich spodenkach... naprawdę straszna rzecz. a nadwaga? no cóż jeśli dziewczyna nie wyjada z Twojej lodówki to dajże jej spokój :P nie braknie Ci. a teraz niestety taka kultura się u nas zachodnia robi że 10kg więcej to niby normalne. ale to jej sprawa.