Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna Wielka II

ZBANOWANE IP

Polecane posty

Gość w ramach leczenia
uzależnienia? ;)

Gość dhstvfuds
TTAKKKKKK

Gość a ja mam przygotowywać
seminarium :) też by mi się przydał (na dłużej)! Ta praca to z chemii?

Gość Katarzyna WieIka II
podszyw

to wystarczająco prosty przekaz :) a już miałem pytać, czy z fizyki no ale w każdym razie coś ścisłego

dokładnie! :) (i to, że dużo w niej fizyki i to, że kafe przeszkadza) jak nie zrobię tego seminarium to naprawdę będzie źle :)

A z czego Twoja praca? I na jakim jesteś etapie? Ja przynajmniej już seminarium mam zaliczone :) Każdy musi jeden raz wystąpić, z tym uwinęłam się na początku semestru.

Gość a ja mam przygotować
:) moja praca na dość zaawansowanym rzekłbym - bo kończę studia doktoranckie ;) z fizyki...znaczy, tak naprawdę gotowa już ale seminaria magisterskie pamiętam.....chyba 3 wystąpienia w sumie były konieczne

O no to znakomicie. Gratuluję! I mnie bardzo kolorowo widziało by się doktoryzowanie, dlatego zależy mi na tym żeby ta praca wyszła jak najlepiej. No ale niestety ważniejsze w tej chwili jest czytanie postów "co o niej sądzicie" i tym podobnym :) A nie mogę się odciąć od internetu bo dużo z niego korzystam w samej pracy. U nas wystaryczy jedno wystąpienie bo grupa jest dość duża. A w tym tygodniu chcę coś konkretnego pokazać już prowadzącego, więc naprawde poprosze o bana na jutro :) Drastyczny środek, ale cóż zrobić :D

Gość a dziękuję
:) i zdecydowanie życzę powodzenia (w staraniach o jak najlepszą magisterkę - i o dostanie się na doktoranckie). Ambitna z Ciebie sztuka. Zawsze zostają Ci zresztą doktoranckie na fizyce (zapraszam ) ;) U nas grupa byla tak mniej więcej....siedmioosobowa. Też się nie mogę od netu odciąć....... także się chyba przyłączę do prośby :D

Gość musicie napisac cos
niestety do pani cenzor z gorąca prośba o ban:p

Ah tam ambitna :) Dziękuje uznaję to za komplement. Mogę Ci z czystym sercem powiedzieć, że namiętnie interesują mnie niektóre działy fizyki, do tego stopnia że nie umiem wydostać się z tych fizycznych podstaw i przejść do automatyki w tej mojej pracy :) Nawet rozważałam pójście na fizykę, 5 lat temu. Może rzeczywiście mat-fiz przyjmie mnie pod swoje skrzydła :) Zobaczymy zobaczymy. Jak narazie nie mówię hop, zanim jeszcze się stąd nie wylogowałam.