Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawciolek

co zrobic odezwać sie do niej czy nie????

Polecane posty

Gość pawciolek

Mam pyatnie chciałbym poznac wasze zdanie na ten temat czy dobrze zrobiłem. spotykałem sie z dziewczyna dłuższy czas ona mówiła mi ze juz sie nie spotyka z chłopakiem co wczesniej sie spotykała. teraz widziałem jak był u nich w domu niby do jej brata przyjechał powiedziałem ze nie mamy o czym rozmawiac i zeby sie juz mna nie przejmowała. Brata syn poszedl do szpitala na zabieg napisała mi czy nie mam laptopa bo mały by bajki ogladał w szpitalu nie miałem ale pozyczyłem od kolegi napisałem jej ze bede miał popołudniu laptopa nic nie napisała wstrzymałem sie i nie napisałem do niej juz nic. Dobrze zrobiłem???? wogóle juz sie nie odzywamy a najlepsze ze dowiedziałem sie ze jakaś dziewczyna chce iśc ze mną na wesele i teraz mam dopiero dylemat?? co tu zrobić czy iść na wesele z ta dziewczyna?? Troche sie upisałem sorki ale chce poznać wasze zdanie.........

Gość Pustostan Pustych Słów
Niech odda laptopa

Gość pawciolek
ale on leżał u mnie w odmu cąły czas ona wcale sie nie odezwała po niego juz

gierki jakies damsko meskie... Napisz po ludzku co ci szkodzi, ajkies obrazanie nieodzywanie sie jest dla malolatow itd... A na wesele niczym nie zobowiazujace zawsze mozna sobie skoczyc:)

Gość pawciolek
powtarzam sie :( ale chce poznać wile zdan co kto mysli na ten temat

Gość pawciolek
tak tylko ostatnio dowiedziałem sie na temat jej i nibby byłego jej ze znów są razem ze ona pisała do niego ale to dowiedziałem sie z 2 reki chociaz moze to byc prawdopodobne ze tak robiła sam jej teraz nie roizumiem czego ona chce

Gość pawciolek
sam nie wiem moze to jest bardziej przyzwyczajenie niz zeby sie zakochac bo za dużo ona zrobiła co jak pomysle to az mi sie wszystko wywraca.

Gość pawciolek
??

No to spoko i tyle, ja tez mialem taka laske co mi nabroila, teraz gadamy sobie normalnie luzik lajcik itd. Ale nie przejmuje sie zbytnia jej sprawami i tyle, jak chcesz to napisz tylko spokojnie i nie nazucaj sie zbytnio...

Gość pawciolek
napisałem wczesniej posta pare dni temu i były opinie zebym nie pisał i nie robił z siebie debila. jakby chciała to by sama napisała a teraz jak sie dowiedziałem o tym to tymbardziej nie odezwe sie ale w zyciu bym nie powiedział ze takie kobiety moga byc.

jesli jej nie kochasz ani nic to spoko ja bym napisal niezobowiazujacego sms, ale nie z jakimis pretensjami ze to niby chciala lapka i sobie nie wziela... ale juz tam twoja sprawa:)

Gość pawciolek
ale nie uważasz ze zrobie z siebie debila jak napisze i ona bedzie góra?? ze sie odezwałaem?? juz chyba za duzo razy pisałem do niej po takich sytuacjach.

Gość pawciolek
??

Gość pawciolek
napiszcie jeszcze jakie macie zdanie na ten temat.

Gość pawciolek
ProwokatorIII uważasz ze laska dobrze sie zachowuje?? według mnie kreci mna jak napisałem wczesniej ze dowiedziałem sie ze pisała do tamtego to juz za wiele mnie od niej odstrasza.

No to spoko porpstu olej ja, zanjdz sobie kogos i ona wtedy bedzie zalowac - zobaczysz...:) Gwarantuje wrecz, bo jesli schodzi sie i rozchodzi ze swoim chlopakiem to znaczy ze nie jest to dobry zwiazek

Gość pablio
ProwokatorII chociaz wiele osób mi mowi ze ona i tam mi nie da psokoja w sumie narazie nie odzywam sie z nia tydzień.

Gość pawciolek
:) tak myslisz w sumie masz racje jak sie widziałem z nia chyba 4 razy od poczatku roku to cos znaczy.

Gość zaglubiona
Ty jestes dobry.. w temacie masz" co zrobic lodezwac sie do niej czy nie??? Nie wiesz czy sie odezwac do niej?... Przed chwila przeczytalam na innym topicu Twoja wypowiedz do tamtej sytuacji.. "Jesli mu na Tobie zalezy to sie odezwie.." .. Ja pisze to samo do ciebie .. "Jesli Ci zalezy to sie odezwij do niej "