Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigusiaAA

laktacja a powiekszenie biustu

Polecane posty

Gość Juliettaa
Super! Zaczynam od jutra stymulacje....uwielbiam to!

Gość A ja sobie tak myśLę Że......
tak, cud kuracja już po trzech dniach nie zmieścisz sie w swoje stare bluzki bo biust ci wypłynie...eh naiwność

Gość JaninnaKa
Ciekawa metoda...

Gość Juzekgadatliwy
Gabarabalinda Znajoma wywolala u siebie laktacje mimo, ze nie byla w ciazy. Zciaga dziennie okolo 500 ml mleka , jej piersi powiekszyly sie z A na C ( fajny efekt!) a to co najfajniejsze schodla 5 kilo a je wiecej niz kiedys! Duze piersi, talia osy.......chyba zdecyduje sie na wywolanie laktacji, powieksza mi sie piersi, przez odciaganie mleka bede tracila duzo kalorii!!! Co o tym myslicie?

Gość upzpppppp
upupupupupuuuuuup

Gość juuuulka32
Cześć. Mam pytanko... bo podoba mi się zamysł tej diety, ale wczesniej byłam na diecie czysto proteinowej i mam od tego czasu problemy z żoładkiem i wątroba... czy żadna z was nie ma podobnych dolegliwości?? bo troche sie boje zacząć. i drugie moje pytanie jest takie... bo nie wiem czy dobrze rozumiem: jesli na sniadanie np. zjadam chlebek z mąki pelnego przemiału to maxymalnie 100 g.tak? ale do tego moge np. jeść otręby owsiane i pszenne zaparzone wrzątkiem i warzywa w proporcji 1:1 tak? czy jem albo jedno albo drugie.? bo jak patrze na przykładowe manu to bardzo dużo jedzenia. a i jeszcze jedno czy moge jeść 3 główne posiłki dziennie i dwa mniejsze na zasadzie przekąski...a jesli tak to co moge wziąć za przekąske..? Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

Gość juuuulka32
od karmienia schudlam 8 kilo

Gość JurasWawa
,)))

Gość zaciekawionaona
Czy to prawda?

Gość omamamiaaa
upupupupu

Gość kasia 876
Myślałam o powiększeniu piersi, ukształtowaniu go, szukałam, czytałam, pytałam. Kupiłam sobie zestaw komponentów i biorę od 2 miesięcy. Taniej wyszło niż operacja, ale efekty są, choć małe . O jeden rozmiar mam większy biust, a przynajmniej tak mówi mój chłopak . Póki co jestem zadowolona i jakoś mi przeszła ochota na operacje. Zwłaszcza, że koleżanka sobie zoperowała 4 lata temu biust, a teraz idzie na jakąś poprawkę. Wszystko zależy od efekt jaki chcesz uzyskać: powiększenie o 1-2 rozmiar, podniesienie biustu (jakieś kremy tabletki ćwiczenia dają radę), czy powiększenie znaczne 2-4 rozmiary (tylko operacja). Ja używam perfectbius kupiłam na http://www.perfectbust.pl/aff/yzrej (watro wejść i poczytać) i ćwiczę podnosząc 2 kg codziennie po 15 minut (kładę się na plecach ręce rozkładam na boki i podnoszę do góry obciążniki łącząc je nad klatką piersiową. Biust jest ładniej uformowany i się powiększył. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam i powodzenia