Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa przyszła panna młod

sala weselna woj.lubleskie

Polecane posty

Witam :) czy któraś z Was była na weselu lub planuje robic w Wojciechowie?? ja osobiście oglądałam tą sale - jest śliczna ale nie znam żadnych opini, jakie jest jedzonko itp. Jeśli ktoś wie prosze podzielcie się ze mną bo nie wiem czy wpłacac zaliczke...

Gość też zainteresowana
podnoszę

Gość też zainteresowana
podnoszę

Gość Dyzma
Salka w Wojciechowie... Tylko która? Z tego co wiem jest ich ok 3... I znam wszystkie )

Gość oszalała żona
Byłam w ub. roku na weselu wojciechowie. Taki jakby zajazd z dużym parkingiem przed salą i ławkami na zewnątrz. Jesli to ten loakl to polecam, jedzonko było pyszne a i obsługa nie zawiodła

Gość Dom biesiadny w wojciechowie
Też byłam tam na weselu:) jedzenie super:) wszystko smaczne i dużo:) Obsługa uwija się, praktycznie ciągle ktoś z kelnerów i kelnerek jest na sali, pilnują żeby było czysto. Z tego co wiem właściciel proponuje rożne atrakcje, takie jak pieczona świnia która wjeżdża na salę z pochodniami, wiejską chatę, grill na dworze w poprawiny itp. Polecam.

:) mi chodzi o biesiade wojciechów. i z Waszych opisów pasuje do tego lokalu. ciesze sie że są pozytywne opinie na temat tego lokalu bo w poniedziałek zapłaciłam zaliczke :) najbardziej obawiałam sie jak bedą wyglądały sprawy z jedzonkiem, czy nie będzie mało i takie tam, dzieki za informacje.