Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sferka intymnaaaa

krawienie po stosunku???? dlaczego??

Polecane posty

Gość sferka intymnaaaa

jestem młoda, dzisiaj skończyłam 21lat, nie mam dzieci, nie rodziłam, zaczełam przyjmowac dwa tygodnie temu yasminelle i od tego czasu plamię po stosunkach:( raczej na brązowo niż czerwono... do gina się wybieram, to jasne ale wolałabym byc przygotowana na ewentualną diagnozę:( u nas w rodzinie rak jajników to rutyna..:( bardzo sie boję:(

Gość czytać ulotki
do 3 miesięcy możesz tak plamić

Gość sferka intymnaaaa
serio? ludzie dzieki... twoje kilka słów i taka ulga.... czytałam kilka razy ulotkę ale wyraźnie mi coś umknęło:( moze przez nerwy:(

Gość moze plamić
No można plamić przez pierwsze miesiace przyjmowania tabletek, ale nie po stosunku. Albo plamisz cały czas, albo wcale. A Ty masz krwawienie kontaktowe...moze to nadżerka albo inny stan zapalny. Oznacz sobie gen odpwoiedzialny za raka jajnika - w poradni genetycznej. W niektórych szpitalach jest to badanie za darmo jeżeli w rodzinie były liczne przypadki zachorowań. Do dobrego lekarza musisz się koniecznie wybrać. Jak jesteś z małej mieściny, to wal do miasta wojedwódzkiego. Tam, w dużych dobrych szpitalach sa te poradnie/pracownie genetyczne.

Gość czytać ulotki
eeeeeeeeeeeeeeetam, ja właśnie tak miałam, że nie plamiłam kiedy zaczęłam łykać tabletki, a kiedy dochodziło do zblizenia pojawiało się plamienie

Gość sferka intymnaaaa
o boze:(:(:(:(:(:(

Gość oliwka30
Przy nadżerce krwawi się po stosunku.

Gość baardzo mala mi
dlaczego po krawieniu po stosunku ktporas genialna polecila zrobienie "badan genetycznych raka jajnika" buahahahahahah

Gość joka76
ja krwawiłam po stosunku i okazało się że mam nadżerkę

Gość ldldld
Ale może być i tak, że stosunek po prostu uwalnia to krwawienie, bo wszystko się rozluźnia (znaczy po). Tzn tak czy tak byś krwawiła tylko w innym momencie. Ja krwawiłam przez pierwsze pół roku na tabsach.

Gość joka76
baardzo mala mi dlaczego po krawieniu po stosunku ktporas genialna polecila zrobienie "badan genetycznych raka jajnika" buahahahahahah Autorka napisała że w rodzinie występowały przypadki raka a to jest wskazaniem do przeprowadzenia badań w poradni genetycznej

Gość sferka intymnaaaa
tzn. z poczatku, pierwszy tydzień miałam krew w bardzo gęstym sluzie, to chyba plamienia będą, teraz nie ma jej w śluzie tylko własnie uwalnia się przy stosunku... z jakimiś strzępkami :o