Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enndynednyy

Czy 8,5 lat róznicy między bratem a siostrą to dużo?

Polecane posty

Gość enndynednyy

Ja mam 21,5 a brat 30. Duza roznica czy mala? Da się w przyszlości dogadac? Dodam ze obecnie nie mamy bliskich kontaktow. Brat wciaz uwaza mnie za dziecko.

słuchaj, ja mam siostrę starszą o 17 lat...ja mam teraz 19 :) i bardzo dobrze sie dogadujemy :classic_cool:

Gość jak sie ciesze
duzo?? miedzy mna a moja siostra jest 16 lat roznicy! i wcale nie uwazam ze to duzo, swietnie sie dogadujemy tak jak z moim bratem ktory jest starszy od mnie o 12 lat

dużo, czy mało, świadczy to tylko o lenistwie i niezdecydowaniu ojca. Robi się trzech rok po roku i sprawa załatwiona, a tak po 9 latach pieluchy brrrrrrrrrrrrrrr

Gość 4241425
u mnie 18 lat roznicy. w ogole wszyscy powinnismy sie zabic jak jest wiecej niz 3 lata roznicy

No wiesz co teraz toś wymyślił doprawdy nie wiem czy śmiać sie czy tez płakac... Ja mam siostre młodszą o 7 lat a druga starsza o 2 iiiii dogaduję i zawsze tak było się lepiej z młodsza.

No wiesz co teraz toś wymyślił doprawdy nie wiem czy śmiać sie czy tez płakac...------ to było do bmblondyn

ani śmiać ani płakać tylko realnie myśleć. Dzieci robi się w krótkim czasie i do trzydziestu lat, a potem się żyje i korzysta z życia a nie niańczy dzieci. Widziałem w tvn trzech idiotów pożniej pięćdziesiątki , późni ojcowie..... ani to kurna ojciec ani dziadek, głupie i śmieszne

w młodości powinno się korzystać, a nie dzieci niańcyć. mnie/nas matka urodziła mając 32 i do dziś mówi, że świetnie zrobiła.

w młodości do 25 się studiuje do trzydziestki robi dzieci a później się żyje i bawi życiem

Nie zawsze w życiu jest tak pięknie i wspaniale jak się planuje.To jest twoje zdanie a ktos moze miec inne. Aaaaa i jeszcze jedno dzieci się robi jedno po drugim ---jak pięknie to brzmi. A co ty fabryka jestes??

do 30tki? zanim się dziecko odchowa ma się prawie 50, wtedy nie na wszystko ma się siły i chęć, tylko żal pozostaje, że w młodości szaleństw nie było.

ja mam dzieci dwoje, różnica między nimi około dwa lata, mieli wspólne zainteresowania wiekowe, ja mam siostrę 11 lat młodszą, inne światy, różnica pokoleń......

Gość likto
dziewczyny trzeba sie wybawic bo potem zal pozostaje Naprawde do tych pieluch nie ma co sie tak spieszyc Sa ciekawsze rzeczy do roboty

No akurat ja tez mam 2 i róznica jest 3,5 roku. teraz będąc po 30 sa juz dosyc dużymi pannami... Ale np moja siostra będac przed 30 ani myśli zakładac rodzine nie wspominając o dzieciach.Być moze jeszcze nie dojrzała do tego..